Ahmet Çakar: 'Adriano'nun pozisyonu kırmızı kart değil'

16.12.2018 - 22:49 | Son Güncellenme: 17.12.2018 - 01:49

Ahmet Çakar: 'Adriano'nun pozisyonu kırmızı kart değil'

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz Futbol programında Galatasaray-Başakşehir ve Beşiktaş-Trabzonspor maçını değerlendirdi.

Spor gündemine dair açıklamalarda da bulunan Çakar'ın değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Adriano'nun pozisyonu kırmızı kart değil'

"(Adriano'nun Vahid Amiri'ye yaptığı faul) Adriano'nun pozisyonu kırmızı kart değil. Halil Umut Meler'i tebrik ediyorum. Bugün iyi bir maç yönetti. Pozisyonu izledim. Top oynanacak mesafede Amiri ayağını tıklatıyor, sarı kart net. Kırmızı kart verilmiş olsa 'yanlış karar' derdim. VAR'da benimle aynı fikirde. VAR hakemi Cüneyt Çakır pozisyonu hissetseydi kırmızı kartı direkt gösterirdi"

Şenol Güneş'e sert sözler

"Şenol Güneş'in İbrahim Seten'i patronu Yıldırım Demirören'e şikayet etmesi ayıpların en büyüğüdür. Şenol Güneş'i de severim. Basın mensubu hareket ederse mahkemeye verirsin, yalan yazarsa tekzip yayınlarsın. Ben, birçok patronla çalıştım hepsi de arkamda durdu. Şenol Hoca ortada ciddi bir başarızlık var. Bu başarısızlığın yeğane sorumlusu sensin. Bu konularda kral adam Mustafa Denizli'dir. Kimseyi şikayet etmez. Beşiktaş'ta ciddi bir başarısılık var. Köy takımlarının olduğu gruptan çıkamayan bir Beşiktaş var"

'2018/19 sezonunun şampiyonu Başakşehir'dir'

"2018/19 sezonunun şampiyonu bellidir. Başakşehir ligi birinci bitirir, Trabzonspor ve Beşiktaş ikincilik için yarışır. Bu yarışta da Trabzonspor şanslıdır. Başakşehir'den bu sezon kimse şampiyonluğu alamaz.  Başakşehir'in şampiyonluğu kaybetmesi için birkaç futbolcusunun uzaya gitmesi lazım. Başakşehir'in Süper Lig'deki şampiyonluğu Juventus ve PSG'nin şampiyonluğu kadar nettir"

"Galatasaray'daki düşüşün sebebi yönetimdir. Çünkü bir forvet almadılar."

"Eğer Fenerbahçelilere bir anket yapılsa 'Arda Turan'ı ister misiniz?' diye yüzde % 90 hayır, yüzde %10 evet çıkar. Allah, Başakşehirli yetkililere 'Benden ne istersiniz?' diye sorsa cevabı. 

1-) Şampiyon olalım.

2-) Arda'nın maddi külfetini sırtımızdan alın. 

Senin için hazırladığımız haberler