Ahmet Çakar: ''Başakşehir bu sezon sonunda şampiyon olacak''

04.11.2018 - 22:21 | Son Güncellenme: 04.11.2018 - 23:58

Ahmet Çakar: ''Başakşehir bu sezon sonunda şampiyon olacak''

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasını Beyaz Futbol programında değerlendirdi.

Ahmet Çakar'ın değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

'30 milyon taraftarın istediği Ersun Yanal’ı istiyor'

Fenerbahçe içeride Alanyaspor ile oynayacak. Alanyaspor’un da puana ihtiyacı var. Yenemedikleri takdirde sıkıntı yine devam eder. Adı Fenerbahçe olmasa, düşme adaylarından biridir. Şu anda 30 milyon taraftarın istediği Ersun Yanal’ı istiyor.

Ersun Yanal gelince Fenerbahçe ilk üçe girer ya da Ersun Yanal çok başarılıdır diyemeyiz. Futbolcularla çok iyi bir iletişimi olan uzman da diyemeyiz. Taraftar seviyor ancak bu da yetmez.

Abdullah Avcı kritik bir yol ayrımında. Bana göre Medipol Başakşehir bu sezon sonunda şampiyon olacak. Abdullah Avcı şampiyonluk yaşadıktan sonra Başakşehir’i bırakıp Fenerbahçe’ye gelir mi?

'25 milyon Galatasaraylı’ya şu soruyu soruyorum...'

25 milyon Galatasaraylı’ya şu soruyu soruyorum: Cuma gecesi oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi değil de Schalke maçı olsaydı ve maç 2-2’ye gelseydi, sonra bu olaylar yaşansaydı,sizce UEFA Galatasaray’a ne ceza verirdi?

Semih Özsoy'un verdiği açıklama gerçekse eğer doğru bir açıklama değil. Türkiye'de bu yaygın hale geldi. 'Koridorları Galatasaray'a bırakmadık' açıklaması bir racondur. 

Her sene bu hakemler birine bir operasyon mu yapıyor? Bunu sokaktaki bir adam ya da fanatik bir taraftar söylese neyse...Fatih Terim’e şunu soruyorum: 96 yılında Galatasaray ile ilk şampiyonluğunu yaşayan ve Beşiktaş ile yarışan Galatasaray’a penaltıyı ben vermiştim. Penaltıyı verince maç 1-1 bitmiş ve Galatasaray için operasyon mu yapmıştım?

 

Senin için hazırladığımız haberler