Ahmet Çakar: ''Ersun Yanal şu anda çok ciddi bir PR çalışması yürütüyor''

01.10.2018 - 23:20 | Son Güncellenme: 02.10.2018 - 02:20

Ahmet Çakar: ''Ersun Yanal şu anda çok ciddi bir PR çalışması yürütüyor''

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Derin Futbol programında gündemi değerlendirdi.

Ahmet Çakar'ın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

'Bu bir PR çalışmasıdır'

Bir adam Fenerbahçe takımı zorlandığı an, yamaçlarda paraşüt yapıp gencim güzelim, hala cesurum deyip ortaya bunu koyuyorsa, Fenerbahçe sallanmışken Bebek'te bir kafede görüntü veriyorsa bu bir PR çalışmasıdır. Ersun Yanal 55 yaşında adam.  Tribünlerin Ersun Yanal diye bağırması başka bir şey. Ersun Yanal şu anda çok ciddi bir PR çalışması yürütüyor.

'Aykut Kocaman elli tane Ersun Yanal eder'

Ersun Yanal göründüğü kadar hoş, zarif ve iyi ilişkiler kurabilen bir adam değildir. Aykut Kocaman Türkiye'de egosuna ve kindarlığına rağmen pek çok teknik adamdan daha delikanlıdır. Aykut Kocaman elli tane Ersun Yanal eder. 'Mutluluk Fenerbahçe'de olmaktır' demek son derece tribünlere oynayan bir söylem. Ersun Yanal, Fenerbahçe dışında başarısız bir teknik adamdır.

'Cocu’nun ne özelliği vardı?'

Kemal Özdeş iyi bir teknik direktör. Bana göre Kasımpaşa’da başarılı da oldu ancak Kemal Özdeş’i getirdiğin vakit, Fenerbahçe taraftarına bunu anlatamazsın. İlk düğmeyi yanlış iliklersen, diğerlerini de yanlış iliklersin. Cocu ve Comolli ilk düğmeydi. Cocu’nun ne özelliği vardı? Hollanda Ligi’nde üç takımı kenara al, geri Süper Lig’de düşmeye oynar.

'Conte Fenerbahçe’ye gelmez'

Conte Fenerbahçe’ye gelmez. Taraftarı kandırmayalım. Conte, 6-7 milyon Euro alır. Şu anda belli bir marketi ve pazarı var. Premier Lig’de Chelsea’nin başındaydı. Chelsea’deki en kötü oyuncusu, Fenerbahçe’deki en iyi oyuncudan daha pahalıydı.

Senin için hazırladığımız haberler