Ahmet Çakar: 'Fransa'ya iki maçta da 5-0 yenilelim ama...'

25.03.2019 - 23:58 | Son Güncellenme: 26.03.2019 - 02:58

Ahmet Çakar: 'Fransa'ya iki maçta da 5-0 yenilelim ama...'

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, A Milli Takımımızın kazandığı Moldova maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar, Ay-Yıldızlı takımımız ve teknik direktör Şenol Güneş hakkında flaş ifadeler kullandı.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında konuşan Ahmet Çakar'ın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Fransa'ya iki maçta da 5-0 yenilelim ama...'

7 yıldır Milli takım ile bağımız kopmuştu, bu maçlarla o bağları yeniden oluşturduk. Fransa'ya iki maçta da 5-0 yenilelim ben razıyım. Ama yeter ki İzlanda'dan iki maçta 4 puan alalım. Moldova galibiyeti değil Arnavutluk galibiyeti çok önemli.

 

Çakar'dan sert sözler: Sabote eden insanlar var!

Galatasaray Genel Kurulu'nun belli adamları adam olmadıklarını belli etti! Galatasaray Lisesi'ne lafım yok fakat bu zihniyet Galatasaray'ı yemiş durumda... Galatasaray'ı sabote eden insanlar var. Mustafa Cengiz'i tanımam, başkan olmadan önce de böyle birinin ismini de duymadım. 

'Kılıçla gelen kılıçla gider'

Siz tuvalete açılan pencere bile olamazsınız. Bunu genel kurul için demiyorum. Sabote eden kişiler için diyorum. Dursun Özbek'i ibra edip, Mustafa Cengiz'i ibra etmemek ahmakça bir düşücedir. Mustafa Cengiz'e saygım var fakat kılıçla gelen kılıçla gider. Sayın Mustafa Cengiz, siz de Adnan Polat'ı ibra etmeyenlerden birisiydiniz. 

Genel kurulda hile demeyeceğim ama ciddi bir usulsüzlük var. İnan Kıraç'ın anlattıklarına inanmak zorundayız. Fakat kusura bakmasın inanmıyoruz. Galatasaray'ın gerçek sahibi 25-30 milyon Galatasaray taraftarıdır. Bu taraftarın başı da ultrAslan'dır. ultrAslan reaksiyon göstermelidir. 

Senin için hazırladığımız haberler