Ahmet Çakar: "Galatasaray’ın 2. golünde Serkan Kırıntılı son anda elini çekiyor"

11.03.2018 - 19:19 | Son Güncellenme: 11.03.2018 - 19:19

Ahmet Çakar: "Galatasaray’ın 2. golünde Serkan Kırıntılı son anda elini çekiyor"

"Aaaaaa şimdi gördüm, çok tuhaf. Galatasaray’ın 2. gölünde Konya kalecisi Serkan Kırıntılı son anda elini çekiyor. Çok tuhaf çook !!!!"

PAOK -AEK maçında hakemin verdiği ofsayt kararı tartışmasız doğru. Çünkü ofsatta olan oyuncu topa dokunmasa bile kalecinin etki alanında ve pozisyonu etkiliyor.

Galatasaray - Konyaspor mücadelesinin yıldızı Sinan Gümüş oldu, eğer Galatasaray şampiyon olursa bunda Sinan'ın payı çok fazla olacaktır.

Serkan Kırıntılı, bugün penaltı kurtardı evet ama 2. golde kasten kolunu çekti diyemem ama bu maçın öncesinde bazı siteler Fatih Terim Serkan Kırıntılı'yı istiyor haberleri üzerine, küme düşme noktasında bir nokta olan takımın kalecisi Galatasaray'dan bir beklenti içine girer. 

Bu da Serkan Kırıntılı'nın bilinç altına girer ve fark etmeden insanı etkileyebilir. Beni meczup olarak kabul edebilirsiniz, ama 2. golde elini çekmesi benim hoşuma gitmedi. 

Fatih Terim, TFF'den tazminatını alabilmek için Galatasaray'la yaptığı anlaşmayı 1905 tl'ye imza atıyor. Bu delikanlılık değildir, bütün sezon böyle bir anlaşma yapma öpeyim elini. Bu muvazaadır bu arka kapıyı dolaşmaktır.

Gökmen Özdenak, sen Fatih Terim'i savunuyorsun ama sen gençken Fatih Terim'i niye tokatladın?

Galatasaray'ın yedek kulubesinin yaptığı hareketleri siz Real Madrid'de görebiliyor musunuz? Şenol Güneş taç atışı atılmasın diye gidip Gençlerbirliği'li futbolcuyu engelliyor bu hiçbir yerde yok.

 

FIFA eski hakemi ve yorumcu Ahmet Çakar'dan Fatih Terim'e tepki çeken sözler!

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Konyaspor mücadelesini ve Fenerbahçe'nin deplasmanda 2-0 kazandığı maçları değerlendirdi.

Çakar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ahmet Çakar sosyal medya hesabından, "Ballı tazminatör'un aslanları ipten döndü" açıklaması yaptı.

Ben eski Fatih Terim'i hatırlıyorum ve o Fatih Terim'in arkasında Mehmet Ağar gibi bir abisi vardı.

Hoca bir zamanlar kraldı ama kebapçı Selahattin dediki sen artık dokunulmaz falan değilsin. Bu olaydan 3 gün sonra TFF onu kovdu.

Fatih Terim, Türkiye Cumhuriyeti devlet politikası gereğ kovuldu. TFF onu kovma kararını tek başına vermedi.

Fatih Terim'in şimdiki tarzı tavırları, kıyafetleri şimdi kendisine çok yakışıyor.

Bu akşam birazcık ısırganım, negatifim kabul ediyorum. Fatih Terim'in göbeği falan açılmasın isterim ama başka teknik direktörlerin de böyle resimleri var bu sebeple kısmen ikna oldum.

Göbek olayında ağır saçmaladım kabul ediyorum.

Her şeyin bir ilki var, ilk aşk, ilk okula gitme vs.. Galatasaray'da bir gün Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenecek ama bu 3 gün içinde de olabilir 50 yıl sonrada olabilir.

Fenerbahçe stadında saat 19 sularında oynanacak bu maç, berabere bitecek. Yalnız benim bildiğim bir şey var eğer Fenerbahçe Galatasaray'ı yenebilirse şampiyon olur.

Olur da Galatasaray Fenerbahçe'yi yenerse Galatasaray şampiyon olur Aziz Yıldırım yok olur.

Senin için hazırladığımız haberler