Ahmet Çakar: Mahmut Uslu Fenerbahçe taraftarına 'besleme taraftar' diyemezsiniz.

04.02.2018 - 09:56 | Son Güncellenme: 04.02.2018 - 09:56

Ahmet Çakar: Mahmut Uslu Fenerbahçe taraftarına 'besleme taraftar' diyemezsiniz.

Eski hakem ve Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, canlı yayında Konyaspor - Başakşehir ve Sivasspor - Galatasaray maçlarını yorumladı. Tecrübeli yorumcu çarpıcı analizler yaparken sert ifadelerle gündemi değerlendirdi.

Ahmet Çakar öyle bir paylaşımda bulundu ki sosyal medyada gündem oldu!

Galatasaray'ın 2-1 kaybettiği Sivasspor mücadelesi sonrası paylaştığı birbirine benzetilmiş Terim&Tudor fotoğrafıyla beraber şu yorumu ekledi!

''Üzüm üzüme baka baka sararırmış''

Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz, 3 tarafı denizlerle 4 tarafı şerefsizlerle çevrilmiş durumda. 

Bugün Başakşehir maçını izliyorum, bak Emre Belözoğlu senin yaşında insanlar Anadolu'da dede oluyorlar, seni hiç tanımam ve senle hiç konuşmadım ama soruyorum sana 94. dakika da neden kırmızı kart gördün!

Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü derler ya, bu veciz sözler hep tecrübelerden sonra çıkmıştır. 

Halis Özkahya bugün kusursuz bir maç yönettin seni alnından öpüyorum. Herkesin gördüğü faulu hakem verdi ve Emre Belözoğlu sen yalandan gerildin itiraz ettin sarı gördün sonra gittin hadi si... dedin.

Sen kendini attırıyorsun bana bir sürü mesaj geliyor, abi bu adam kendini bilerek attırdı diyor.

Bu atılma bana masum bir atılma gibi gelmiyor, kanaatime göre sen kendini bilerekt attırdın ama bunu kimseye ispatlayamam.

Emre Belözoğlu, bir gün gelecek tarihe karışacaksın, yazık değil mi Başakşehir'e bunları yapıyorsun, milyonlar kazanıyorsun.

Fenerbahçe'ye sportif direktör olmak için yapıyorsan ayıp ediyorsun.

Halis Özkahya'yı küfür duymamış olabileceği için direkt kırmızı göstermemesi konusunda eleştirmiyorum.

Benim net bir şekilde Emre kendini bilerek attırdı diyecek bir durumum yok ama izlenimlerim masum olmadığı yönünde.

Emre Belözoğlu bunları Fenerbahçe maçından önce yapmasa mesela Göztepe maçından önce yapsa sorun olmaz. Bu kadar eleştirmem hiç sorun olmaz.

Ben hakemlik kariyerim boyunca bir oyuncuya ulan bile demedim ama Emre sürekli küfür ediyor haftaya Fenerle oynuyor dikkat etmiyor.

Bir anket yapacağım şimdi, Fatih Terim Tudor'laşıyor mu? Yani Fador mu oluyor?

Bu arada bu hafta hakemlerimizin performansını beğendim iyi maçlar yönettiler tebrik ederim.

Ben Abdullah Avcı'nın Türkiye'de çok büyük yerlere geleceğine inanıyorum ama basın toplantısını izlerken bir şeylerden çok ciddi rahatsız olduğunu görebiliyorum. 

Sivas mağlubiyeti Galatasaray için önemli bir tırpandır bende bununla ilgili bir tweet attım. Şerefsiz bir hayvan olan Aslan bugün Sivas'ta Kangal'dan yara aldı böyle bir tweet attım.

Fatih Terim, gittikçe Tudor'laşıyorsun kardeşim. 2 tane vasıfsız elemanı göbeğe koymuş ne yaptıkları beli değil.

Sen Fatih değilsin Fador'sun!

Ben bugün sahada Tudor'lu Yeni Malatya maçındaki Galatasaray'ı gördüm. Fatih Terim'in bugün Sivasspor karşısında görüntüsü farksızdı!

Kimse algı yönetimi yapmasın, Denayer'in pozisyonu penaltı, yani hakemin kararı doğru. İtme çekme pozisyonları bir anda olup bitmez bir kaç saniye sürer. Bu pozisyonun başlangıcı çizginin dışında olabilir ama içerde de devam ediyor.

Mahmut Uslu'nun bugün yaptığı seçim konuşması, son çırpınışlarıdır. 25 milyon taraftara, maça giden Fenerbahçe'ye destek olan, Çağlayan'da dayak yiyen, taraftara besleme taraftar dersen, ben sana sayın falan demem RTÜK olmasa başka bir şey derdim.

Seni oraya seçen kongre üyeleridir ve Fenerbahçe'nin kalbi taraftardır. Siz Fenerbahçe'ye 70 milyonluk Van Persie kazığını soktunuz. Maça bile gelmeyip şubelerle yemek yiyorsunuz. Siz Fenerbahçe'ye zarar veren bir topluluksunuz. Şekip Mosturoğlu, Mahmut Uslu ve Aziz Yıldırım sizler zararlısınız bu taraftara besleme taraftar diyemezsiniz.

Utanmalısınız!

Arda Turan, Başakşehir'e gittiği için demokratik bir şekilde protesto edebilirsiniz, ama darp veya küfür olamaz olmamalı.

Ey Mahmut Uslu, sen utanmıyor musun taraftara besleme demeye, sen utanmıyor musun taraftarla üyeleri ayırmaya. Ben burada 20 milyon taraftarın sesi oldum.

Sizi içkilerinizi içip havyar yerken, Fenerbahçe taraftarı çoluğun çocuğun rızkından kesip maçlara geldi, bu besleme taraftar gaz yedi dayak yedi, bu lafı ederken utanmıyor musunuz?

Ali Koç, elini taşın altına koyarım dediği an, Mahmut Uslu şube üyeleriyle yemekler yemeye başladı.

Mahmut Uslu bey artık Fenerbahçe'nin yakasından düşün!

Senin için hazırladığımız haberler