Ahmet Çakar'dan flaş sözler: 'Fatih Terim, TFF tarafından linç edilmiştir'

08.09.2019 - 22:52 | Son Güncellenme: 09.09.2019 - 01:52

Ahmet Çakar'dan flaş sözler: 'Fatih Terim, TFF tarafından linç edilmiştir'

Ünlü yorumcu ve eski hakem Ahmet Çakar gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Beyaz TV'de konuşan Çakar'ın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Andorra maçı Allah'ın Nihat Özdemir yönetimine açık mesajıdır. Bu işinize odaklanın mesajıdır. Fatih Terim'le Türk medyasında en çok problem yaşayan kişi benim ama Fatih Terim TFF tarafından linç edilmiştir, Galatasaray ise taciz edilmiştir. Fatih Terim'e geçen sezon verilen cezaları eleştirmedim. Cezanın 19.05'te yayınlanması ve Ümit Davala'ya verilen 19 bin 500 TL para cezası açıkça bir mesajdır. 

Bu hatayı yapan kişilerin mecazi anlamda söylüyorum; kafaları kopartılmalıdır. Böyle bir hata kabul edilemez. Fatih Terim tepkisini dile getirdi 4 maç ceza aldı. Rizespor Başkanı Hasan Kartal, 'Elimde silah olsa hakemi vururdum' dedi, 11 gün hak mahrumiyeti cezası aldı... Bu adalet mi? Ben Türkiye'deki adli yargıya güveniyorum fakat TFF'deki hukuk kurullarına güvenmiyorum. Çünkü onlar hukuku yanlış kullanıyor. 

Ben verilen karar uymak zorundayım fakat saygı duymak zorunda değilim. Hukukta kişilere göre değişen adalet sistemi var mı? Kayserispor Başkanı MHK ve TFF'yi hedef alarak açıklama yaptı, bu aleni bir suçtur. Bu suçun miktarı tartışılabilir. Fatih Terim sütten çıkmış ak kaşık değil... Burada Fatih Terim'in avukatı değilim, Fatih Terim'le hepiniz selamlaşabilirsiniz fakat benim selamlaşacak kadar dahi samimiyetim yok! Kanlı bıçaklı denir ya işte tam da öyleyiz... 

Fatih Terim isim vermeden TFF ve kurullarını kastetmeksizin açıklama yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler