Ahmet Çakar: ''İsviçre'den aldığım bir istihbarata göre Galatasaray UEFA'dan ceza alacak. Fener 7 maçını kazanırsa Şampiyonlar Ligi'ne gider!''

02.04.2018 - 13:13 | Son Güncellenme: 02.04.2018 - 13:13

Ahmet Çakar: ''İsviçre'den aldığım bir istihbarata göre Galatasaray UEFA'dan ceza alacak. Fener 7 maçını kazanırsa Şampiyonlar Ligi'ne gider!''

Eski hakem ve Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe'nin deplasmanda 5-0 kazandığı Kayserispor mücadelesi sonrası flaş açıklamalar geldi.

Öne çıkan sözleri sizin için derledik!

Önümüzdeki yıl Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Şampiyon olup oynayacak demiyorum, beni dikkatli dinleyin.

Bir arkadaşım İsviçre'den bana bir bilgi verdi, Galatasaray önümüzdeki sezon ceza alıp Avrupa'ya gidebilir dedi.

Fenerbahçe'nin ben kalan 7 maçı da kazanıp 21 puan toplayacağına inanıyorum. Bu puanları toplarsa Fenerbahçe ya şampiyon olur ya da 2. olur. Galatasaray ceza alırsa Şampiyonlar Ligi'ne giden takım Fenerbahçe olur.

Ben Galatasaray Avrupa'dan %100 men edilecektir demiyorum ama aldığım duyuma göre Galatasaray'ı UEFA men edecek diye duydum.

Mustafa Cengiz'de bunu açıkladı durumumuz kritik inşallah çözeceğiz diyor.

Ben Fenerbahçeli bir taraftar olsam, şampiyonluk konusunda çok umutlu olmam ama Şampiyonlar Ligi umudum olurdu. Galatasaray'ın ceza almasını istemem ama men edilme ihtimali var.

Ayrıca Galatasaray men edilirse Mustafa Cengiz'in bir suçu olmaz. Dursun Özbek, mesela kendi yeğeninin otelde yediği içtiğini Galatasaray'a fatura etmiş. Fatih Altaylı Dursun Özbek için tefeci diyor bunlar varsa UEFA'dan cezalar gelebilir.

Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığı dışında bir ideali daha var. Ali Koç'un çok farklı bir hedefi daha var bunu şimdi söylemeyeceğim.

Fenerbahçe başkanlığı Ali Koç için son durak değildir.

Erol Bedir'in ben Volkan Demirel'le ilgili yaptığı açıklamaların altına imza atarım. Süper Lig'de 400-500 tane futbolcu var ve sadece birkaç futbolcu her stadda protesto ediliyorlar.

Volkan Demirel diyor ki 'ben camiama malolmuş bir insanım' hayır ben de diyorum ki sen 'nevi şahsına münhasır' bir insansın.

Sen gittin bir basketbol maçında sahaya girip ezeli rakibin Galatasaray'a küfür ettin.

Volkan Demirel, kendisine yapılanları hakediyor demiyorum ama kamu vicdanı diye bir şey, binlerce insan 5-6 futbolcuya reaksiyon gösteriyorsa onun altında bir şey vardır.

Bana göre ligi Başakşehir 1. bitirir ve şampiyon olur. 4. ise Fenerbahçe olur.

 

Aziz Yıldırım'ın danışmanlarına veya danışmanları yoksa kendisine sesleniyorum. Size soruyorum Can Bartu, Cemil Turan, Lefter gibi efsaneler kimi çalıştırdı? Bu açıklamalarla yanlış yapıyor.

Ali Koç'unda, konuştukça açıkların eksikleri ortaya çıkıyor ben Ali Koç'un yerinde olsam bundan sonra sadece yazılı açıklama yaparım.

Aziz Yıldırım, seçimi kazanmak istiyorsa danışmanlarını değiştirmeli, yanlışlarını söylemeli ve yeni bir sayfa açmak istediğini söylemeli.

Senin için hazırladığımız haberler