Ahmet Çakar'dan sert çıkış! 'Fenerbahçe'den gönderilmeli'

23.12.2018 - 23:04 | Son Güncellenme: 24.12.2018 - 22:18

Ahmet Çakar'dan sert çıkış! 'Fenerbahçe'den gönderilmeli'

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Sivasspor'u 4-2 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Beyaz TV'de konuşan Çakar'ın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Fenerbahçe düşmeye aday takımdır'

"Fenerbahçe düşmeye aday takımdır. Fenerbahçe bugün halı saha futbolu oynadı! 25 milyon Fenerbahçeli'ye bunu kim yaşatıyorsa cezasını çekmeli! Fenerbahçe 17. sırada. Fenerbahçe, Rizespor'u zor yener, yenildi. Erzurumspor'u zor yener, berabere kaldı. Ersun Yanal geldikten sonra da Fenerbahçe'de bir şey değişmemiş. Fenerbahçe küme düşebilir. 12. hafta 'Fenerbahçe 34 haftada 34 puan toplar' demiştim şu ada Fenerbahçe'nin 17. haftada 16 puanı var. Dünya Kupası finali MLS ve NBA finali kadar seyredilir. Dünya Kupası'nda Hırvatistan final oynadı. beIN Sports 1. Lig maçlarını da yayınlıyor. Sana katılmıyorum" 

Neustadter'den flaş açıklama...

"Roman Neustadter, Almanya'da bir televizyon kanalına açıklama yaptı. Televizyonun ismi şu anda aklıma gelmiyor. Roman Neustadter, "Ciddi anlamda küme düşme tehlikesiyle karşı karşıyayız. 3 aydır para almıyoruz" dedi. Comolli gönderilmeli"

Comolli için sert sözler...

"Comolli'nin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ersun Yanal'ın da transferde iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Trabzonspor'un da bu duruma düşmesinde baş sorumlu Ersun Yanal'dır"

"Geçen sezon Fenerbahçe 2. oldu. Son haftaya kadar şampiyonluk iddiası vardı. Geçen sezon şampiyon olan takımın hepsi vardı. Transferleri saymıyorum. Geçen sezon Fenerbahçe ikinci oldu. Biz de Fenerbahçe için 'İkincilik başarı değildir' dedik. Geçen sezon bu takımdan giden 2 tane ciddi oyuncu var. Giulian ve Josef. Kim derse 'Fenerbahçe'nin kadrosu Bursa ve Malatya'nın kadrosundan kötü' derse katılmam"

Senin için hazırladığımız haberler