Ahmet Nur Çebi aday olmayacak

07.11.2023 - 12:24 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 13:38

Beşiktaş'ta arka arkaya gelen kötü sonuçların neticesinde alınan olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Ahmet Nur Çebi aday olmayacağını açıkladı. İşte detaylar

Ahmet Nur Çebi aday olmayacak

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ay sonunda yapılacak seçimlerde başkan adayı olmayacağını açıkladı. Çebi, "Aday olmayaya karar verdim." diye konuştu.

"Kan değişikliğine ihtiyaç var"

Çebi, "Herkes evinde korunurken; müzesine en zor dönemde 4 kupa getirdik. O süreçteki yaşanmışlıkları sizinle paylaşmıştık. Bugün içinde bulunduğumuz malum sıkıntılı bir durum var. Bu özellikle futboldan kaynaklandı. Bu saatten sonra camianın huzura ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdim. Camianın yeni bir kan değişikliğine ihtiyacı olduğunu düşünüyüyorum." dedi. 

Seçime götüren süreç

Beşiktaş geçen sezon özellikle Şenol Güneş'in gelişinin ardından sergilediği futbolla bu sezon için umut verdi. Siyah Beyazlılar, bu sezon için şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterildi. Ancak transferde yaşananlar ve takımın sezona kötü başlaması üzerine taraftar tepkisi arttı. 

İlgini Çekebilir
Rumen gazeteciden olay iddia: "Beşiktaş, Mircea Lucescu ile görüşüyor"
Habere Git

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş'ın sahasında Lugano'ya 2-0 öne geçmesine karşın 3-2 yenilmesinin ardından Teknik Direktör Şenol Güneş görevi bıraktı. Beşiktaş ise Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı aldı.

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi ne zaman?

Beşiktaş, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nı 26 Kasım'da yapacak. Çoğunluk sağlanamaması durumunda 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek. 

Senin için hazırladığımız haberler