Ahmet Nur Çebi: "Tüm Beşiktaşlıları tebrik ediyorum"

21.11.2017 - 22:03 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 22:03

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş - Porto maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Tüm Beşiktaşlıları tebrik ediyorum

"Allah'a şükürler olsun yola devam. Hem ligi götüreceğiz hem şampiyonlar ligini. Sonuç itibariyle birinci çıkmayı da çok arzu ediyoruz. Şu anda ben stattan locadan içeri girdik herkes çok mutlu, keyif yapıyoruz. Taraftarlarımızda tatmıştır bu keyfi inşallah. Tüm Beşiktaşlıları tebrik ediyorum.

Bütün Beşiktaş taraftarının da mutlu olduğunu biliyorum. Tüm Türkiye'nin beşiktaş'ın liderliğinden keyif aldığını biliyorum. İnşallah daha iyi işler yapacağız. Bunlar çok büyük maçlar. Maç içinde tabii ki iniş çıkışlar olacaktır. Bunlar uzun maratonlar ve bazı maçlarda puan kaybedip diğer maçları kazanabilirsiniz. Bundan sonra daha zor maçlar oynayacağız. Çok zor rakipler gelecek.

Geldiğimiz günleri düşünüyorum ve çok duygusal anlar yaşıyorum. 6 sene önce geldiğimiz anda nerdeydik, şu an nerdeyiz. Bitmiş bir stadımız, 2 senedir şampiyonluk ve şimdi gruptan çıkıyoruz. Belki yarı final, final oynayacağız. Bu başarılarla birlikte yönetimde bulunduğum için çok gururluyum."

Beşiktaş taraftarı muhteşem

Taraftar muhteşem. Onlara fazla söylenecek bir şeyimiz yok. Başarının yüzde 51'i onların. yüzde 49'u oyuncuların e teknik heyetin. Biz de bunun keyfini süren taraf olalım.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler