Ajansspor duyurdu, Galatasaray resmen açıkladı!

20.03.2020 - 10:03 | Son Güncellenme: 20.03.2020 - 10:05

Galatasaray’da 28 Mart’ta yapılması planlanan Yıllık Olağan Mali ve İdari Genel Kurul ile ilgili resmi açıklama geldi. Türkiye'nin ilk kez Ajansspor'dan duyduğu haberle ilgili Galatasaray bir paylaşım yaptı.

Ajansspor duyurdu, Galatasaray resmen açıkladı!

Galatasaray’da 28 Mart’ta yapılması planlanan Yıllık Olağan Mali ve İdari Genel Kurul ileri bir tarihe ertelendi. Türkiye’nin ilk olarak Ajansspor’dan okuduğu bu haberle ilgili resmi açıklama geldi.

Koronavirüs tehdidi, genel kurulu da erteletti

Süper Lig’de koronavirüs tehdidi sebebiyle maçlar ertelendi. Bu gelişmenin ardından gözler Galatasaray’ın 28 Mart’ta yapmayı planladığı Yıllık Olağan Mali ve İdari Genel Kurul ile ilgili karara çevrildi.

Ajansspor, 1 hafta önce duyurdu

Ajansspor Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi’nin 13 Mart tarihinde duyurduğu gelişme Galatasaray’dan da resmi olarak doğrulandı.

Galatasaray'dan erteleme için resmi açıklama

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınladığı genelge uyarınca, derneğimizin ilki 21 Mart, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantısının 28 Mart tarihinde yapılacak olan Genel Kurul Toplantısının, geçici olarak ertelenmesine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'da ibra konusu önemli

Senin için hazırladığımız haberler