Akhisar Belediyespor'da işler yolunda

08.05.2017 - 23:52 | Son Güncellenme: 08.05.2017 - 23:52

Ligde teknik direktör Okan Buruk'un göreve gelmesiyle başarılı sonuçlara imza atan Akhisar Belediyespor, Bursaspor ve Kasımpaşa galibiyetlerinin ardından  Gaziantepspor engelini de kayıpsız geçti.

Bu sezon ilk kez üst üste 3 maçını kayıpsız geçen Ege temsilcisi, ligde geçen sezon iki kez üçer müsabakalık galibiyet serileri yakalamıştı. Puanını 39'a çıkaran Ege temsilcisi, 10. sıraya yükseldi.

Uzun süre ligde en az gol atan ekip konumunda bulunan Akhisar Belediyespor, son 3 haftada fileleri 13 kez havalandırdı. İç sahada Bursaspor'u 5-1, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor'u da 6-0 yendi. Toplam gol sayısını 34'e çıkaran Ege temsilcisi, en az gol atan takım unvanını da yirmi sekizer golü bulunan Gaziantepspor ve Gençlerbirliği'ne bıraktı.  

Son iki haftada kalesini gole kapatan Akhisar Belediyespor, Süper Lig'deki 5. sezonunda ilk kez 6 gollü bir galibiyete imza attı.

Ligde gelecek hafta deplasmanda Osmanlıspor'la karşılaşacak yeşil-siyahlı takım, daha sonra Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor (D) ve Kardemir Karabükspor'la mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler