Akhisar hangi mevkilere transfer yapacak?

21.06.2017 - 22:03 | Son Güncellenme: 21.06.2017 - 22:03

AJANSSPOR - Akhisar Belediyespor yardımcı antrenörü İrfan Saraloğlu beIN TATİL'e özel açıklamalar yaptı.

Saraloğlu'nun sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Bizden önce iyi oynayan zaman zaman iyi sonuçlar alan bir takım vardı. Düşük tempoda maçlar oldu. Bizle beraber başarılı oldu Akhisar. Son 9 haftada iyi bir periyot yakaladık. Galibiyetle başlamak önemliydi, son dakika golüyle Başakşehir'i yendik. Fenerbahçe maçı kaza oldu. Tesadüfü goller yedikd diyelim. Büyük takıma kariı oynamak risk taşıyor, hata yapınca cezalandırıyorlar. Sonra bir galibiyet serisi yakaladı. Son maçta özellikle defans hattında fazla şans bulamayan oyunculara şans verdik. Son maçı istemediğimiz bir sonuçla bitirdik. Ligi domine eden, iyi oynayan, kompakt bir oyun sergileyen ve doğru hücuma çıkışlarla geçen bir takım olduk.. Bizim için önümüzdeki yıla bir ışık oldu.

Okan hocamızın liderliğinde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Başkan ve yönetimizle birlikte tabi. Bizim için en büyük iş, elimizdeki kadroyu korumak olacak. Gelecek yıl için bir iki rötuşla ile, sıkıntı yaşamdan gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kiralık olarak oynayan bir iki oyuncumuz vardı. Miguel Lopes ve Cikalleshi. Görüşmelerimzi devam ediyoru. Custodiı bırakma kararı aldı. İkna etmeye çalıltık ama teknik direktörlüğü tercih etti. Kendisine yeni kariyerinde başarıla diliyorum.

Birkaç takviye ile yola devam etmek istiyoruz. 6 numara oynayan ve stoper de oynayabilen birkaç oyuncu ile ilgileniyoruz. Forvet için de birkaç oyuncu var. Transferin ilk dönemi sıkıntılı geçiyor biraz. Oyuncuların danışmanları ilk günlerde kulüplerin canını yakmaya çalışıyor. Acele etmeden doğru oyuncuyu almaya çalışacağız. İlgilendiğimiz isimler var. Alternatif bir iki bölgeye daha oyuncu düşünüyoruz"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

 

Senin için hazırladığımız haberler