Akhisarspor seriye bağladı!

08.03.2020 - 19:04 | Son Güncellenme: 08.03.2020 - 20:53

TFF 1. Lig'de mücadele eden Akhisarspor sahasında Osmanlıspor'u yenmeyi başardı. Süper Lig hedefi koyan Akhisarspor, Yılmaz Vural ile ligde son kaç maçını kazandı? Karşılaşmadan tüm detaylar...

Akhisarspor seriye bağladı!

TFF 1. Lig'in 26. haftasında Akhisarspor ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Akhisar Belediye Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf Akhisarspor oldu. Maçta golleri kimler attı? İşte tüm detaylar... 

Akhisarspor ligde üst üste 3 maç kazandı

Yılmaz Vural yönetimindeki Akhisarspor evinde Osmanlıspor'u 3-2 yendi. Deneyimli teknik adam yönetiminde Akhisarspor çıkışa geçti ve üst üste 3 maç kazanmış oldu. 

Golleri kimler attı?

Maçta Akhisarspor'a galibiyeti getiren golleri 42. dakikada Cikalleshi, 53. dakikada Ergin Keleş ve 74. dakikada Erhan Çelenk attı. Erhan Çelenk ilk golde de asisti yapan isimdi. 

Akhisarspor istediğini aldı

Osmanlıspor ise 73. dakikada Blagojevic ile paneltıdan gol buldu. 88. dakikada ise Batuhan Yılmaz gol sevinci yaşadı. Ayrıca Osmanlıspor'da 90+5. dakikada Erdem Çetinkaya ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. 

İki takımın ligdeki puanı...

Alınan bu sonucun ardından Akhisarspor, 41 puana ulaştı ve Süper Lig'e çıkma iddiasını sürdürdü. Osmanlıspor ise 22 puanla düşme hattından kurtulamadı. 

Ligdeki fikstürleri...

Ligde gelecek hafta Akhisarspor deplasmanda Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Osmanlıspor da evinde Eskişehirspor'u konuk edecek.  (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler