Akhisarspor'da Bayram Ali Kaya istifa etti, bazı futbolcular kazan kaldırdı

08.08.2022 - 23:56 | Son Güncellenme: 09.08.2022 - 15:11

İki defa kayyım atanan ama sonunda Evren Özbey'in yeniden başkan seçildiği Akhisarapor'da sportif direktör istifa etti, bazı futbolcular da kazan kaldırdı.

Akhisarspor'da Bayram Ali Kaya istifa etti, bazı futbolcular kazan kaldırdı

AJANSSPOR - HABER

Akhisarspor'da sular durulmuyor. Peşi sıra gelen farklı mahkeme kararlarıyla çalkantılı bir dönem geçiren TFF 3. Lig ekibinde geride kalan hafta sonu yapılan seçimde yerine iki kez kayyım atanan Evren Özbey, yeniden başkan seçildi. Özbey, yönetimine kardeşleri Bışar Özbey ile Serhat Özbey'i de aldı. 

Kaya ve ekibi istifa etti

Ancak Özbey'in başkan seçilmesi takımda bölünmeye neden oldu. 2 yıldır kulüpte olan Akhisarspor Sportif Direktörü Bayram Ali Kaya ve ekibi görevinden istifa etti. Gün içinde bazı futbolcular da Özbey yönetimi ile çalışmak istemediklerini bildirdi. Futbolcuların temsilcileri, vali ve kaymakamla görüştü. Yönetime muhalif olanlar da şehrin önde gelen kurumlarına çağrıda bulundu. 

Şampiyonluktan 3. Lig'e düştü

Türkiye Kupası ve Süper Kupa sahibi Akhisarspor, Özbey yönetiminde tabir caizse baş aşağı gitti. Kulüp 3 yılda Süper Lig'den 3. Lig'e kadar geriledi. 

Evren Özbey yeniden başkan seçildi

Son olarak olağan üstü seçim kararıma muhaliflerin talebiyle mahkeme tedbir koydu. Mahkeme, eski üyeler hakkında İzmir'de görülen davanın sonucunun beklenmesine hükmetti. Ancak bu karara karşı Özbey'in yaptığı itiraz kabul edildi ve seçim kararı üzerindeki tedbir cuma günü kaldırıldı. Cumartesi de derhal seçim yapıldı ve Evren Özbey yeniden başkan seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler