Akhisarspor’un bütün umudu TFF’de

08.05.2021 - 16:46 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 16:49

TFF 1. Lig’den matematiksel olarak veda eden Akhisarspor, bu sezon 3 yerine 2 takımın düşürülebileceği haberleri üzerine yeniden umutlandı. İşte detaylar…

 Akhisarspor’un bütün umudu TFF’de

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig'den 2. Lig'e düşmesi kesinleşen Akhisarspor, gözünü Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek habere çevirdi. Sezonun son maçında evinde Ümraniyespor'la 1-1 berabere kalıp resmi olarak lige veda eden Ege temsilcisi, bu sezon 3 yerine 2 takım düşürebileceği iddiaları üzerine umutlandı. 

Göksu: Böyle bir konuşma var

Ümraniyespor karşılaşmasının ardından basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Maçtan önce de böyle bir konuşma vardı. Artık nasıl olur bilmiyorum. Federasyon karar verir. Biz TFF'nin vereceği karara saygılıyız. İnşallah iyi haberler gelirse mutlu oluruz" dedi.

Play-out'u Tunç Kayacı açıklamıştı 

Geçtiğimiz günlerde spor yazarı Tunç Kayacı da TFF 1. Lig’deki 18 kulübün, play-out oynaması için federasyona başvurduğunu açıklamıştı. Kulüpler ligin önümüzdeki sezon 19 yerine 20 takımla devam etmesini, dolayısıyla da 3 yerine 2 ekibin düşürülmesini istiyor. 

Eskişehirspor ve Ankaraspor da beklemede

Eğer play-out önerisi kabul görürse Akhisarspor, Ankaraspor ve Eskişehirspor aralarında maç yapacak ve bir takım 2. Lig’e düşmekten kurtulacak. 

Senin için hazırladığımız haberler