Al Ittihad gaza bastı! Sergio Ramos adım adıma Suudi Arabistan'a

01.09.2023 - 15:03 | Son Güncellenme: 01.09.2023 - 15:10

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Sergio Ramos, Al Ittihad ile görüşmeleri ilerletti. Ramos'un Suudi Arabistan'a transferi çok yakın. Detaylar.

Al Ittihad gaza bastı! Sergio Ramos adım adıma Suudi Arabistan'a

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray'ın uzun süredir transfer listesinde yer alan Sergio Ramos, adım adım Suudi Arabistan'a gidiyor. Ligue 1 temsilcisi Paris Saint Germain'den ayrılan yıldız stoper, Al Ittihad ile görüşmelerini hızlandırdı.

Al Ittihad, görüşmeleri ileri düzeye taşıdı

Alfredo Pedulla'nın haberine göre Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Ittihad, Sergio Ramos ile yapılan transfer görüşmelerini ileri düzeye taşıdı. Anlaşmanın yakın olduğu kaydedildi.

Beşiktaş ve Galatasaray da ilgilendi

Sergio Ramos ile Beşiktaş ve Galatasaray da ilgileniyordu. Avrupa'da ve ligde başarı hedefleyen iki takım da İspanyol savunmacı ile temasa geçti. Beşiktaş, Sergio Ramos'un maliyetinden dolayı transferden vazgeçtiğini açıklarken, Galatasaray görüşmelerini sürdürdü.

İlgini Çekebilir
Ramos'tan daha büyüğü geliyor! Cimbom'un sponsoru açıkladı
Habere Git

Cimbom Ramos'un şartını yerine getirdi!

Sergio Ramos, Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde Sarı-Kırmızılılar'ın teklifine "Evet" derken, bir şart koştu. Ramos, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kalması halinde resmi sözleşmeye imza atacağını söylemişti. Cimbom, play-off turunda Molde engelini aşarak adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırmayı başardı.

Sergio Ramos'un performansı ve kariyeri

Real Madrid’in efsane oyuncuları arasında yer alan 37 yaşındaki Ramos geride bıraktığımız sezonda PSG formasıyla 45 karşılaşmada forma giyerken, bu maçların 42’sine ilk 11’de başladı.

Real Madrid forması giydiği 16 sezona dört Şampiyonlar Ligi ve beş La Liga zaferi sığdıran Ramos, PSG ile de iki kez Fransa Ligi şampiyonluğu elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler