Al-Ittihad'da Abderrazak Hamdallah kimdir?

20.08.2023 - 22:17 | Son Güncellenme: 20.08.2023 - 22:31

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Ittihad'ın, Abderrazak Hamdallah'ı göndermek istediği ancak Karim Benzema'nın karşı çıktığı iddia edildi. Detaylar.

Al-Ittihad'da Abderrazak Hamdallah kimdir?

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Ittihad ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Hamdallah gönderilmek istendi Benzema karşı çıktı

Geçtiğimiz hafta Suudi ekibinin, golcü oyuncu Abderrazak Hamdallah'ı takımdan göndermek istediği ve Karim Benzema'nın da buna karşı çıktığı iddia edildi.

Benzema işim var dedi Dubai'den ayrıldı

Yönetimin bu kararına karşı çıkan Fransız futbolcunun 'kişisel işim var' diyerek Dubai'den ayrıldığı ifade edildi.

Al-Ittihad yönetimi şaşkına döndü

Benzema'nın bu hareketi sonrası Al-Ittihad yönetiminin şaşkına döndüğü belirtildi.

Bu kez Jota gündemde

Al-Ittihad takımında sular durulmuyor. Geçen hafta yaşanan Abderrazak Hamdallah-Karim Benzema olayı sonrası bu kez de sol kanat oyuncusu Jota'nın takımdan ayrıldığı iddia edildi.

Bilindiği üzere sol kanat oyuncusu 3 Temmuz 2023 tarihinde Celtic'ten 29.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Suudi ekibine transfer olmuştu.

Karim Benzema da, Real Madrid ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak festehmiş ve Al-Ittihad ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Suudi ekibinin Fransız yıldıza 3 yıl için 600 milyon Euro ödeyeceği iddia edilmişti.

Abderrazak Hamdallah'ın Al-Ittihad performansı

Takımdan gönderilmek istenen Abderrazak Hamdallah ise 1 Ocak 2022 tarihinde Al-Nassr'dan ayrılıp Al-Ittihad'a imza atmıştı. 32 yaşındaki Faslı Faslı futbolcu çıktığı 51 karşılaşmada 41 gol ve 5 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler