Al Ittihad'da Nuno Espirito gitti Maldini geliyor

11.11.2023 - 18:24 | Son Güncellenme: 11.11.2023 - 18:27

Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad, sportif direktörlük görevi için Paolo Maldini'yi getirmek istiyor. Al Ittihad, geçtiğimiz günlerde Nuno Espirito'nun görevine son vermişti.

Al Ittihad'da Nuno Espirito gitti Maldini geliyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fabrizio Romano'nun haberine göre, kadrosunda Karim Benzema, N'golo Kante ve Fabinho gibi önemli yıldızlar bulunduran Al Ittihad, sportif direktörlük görevi için Paolo Maldini'yi başa getirmek istiyor. 

Daha önce Milan dışında futbolculuk ve yöneticilik geçmişi bulunmayan Maldini, görevi kabul ederse ilk kez İtalya dışına çıkmış olacak.

Fatura Nuno'ya kesildi

Al Ittihad'da teknik direktör Nuno Espirito'nun yıldız oyuncularla arasının iyi olmadığı tartışılıyordu. Ligde de liderin 11 puan gerisinde kalan Al Ittihad'da fatura Portekizli teknik adama kesildi. 

Nuno Espirito ile yollarını 3 gün önce ayıran Arabistan ekibi, yeni hedefini Paolo Maldini olarak belirledi.

Yıldızlar karması

Ligde istediği sonuçları almakta zorlanan Al Ittihad'ın kadrosunda önemli yıldızlar bulunuyor. Bu isimlerin başında şüphesiz Fransız yıldız Karim Benzema geliyor. N'golo Kante ve Fabinho'yu da kadrosuna bulunduran Arabistan ekibine, Paolo Maldini liderlik etmeye hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Ronaldo yoksa Talisca var! Hat-trick yaptı...
Habere Git

Milan'a adanmış bir hayat

İsmi sportif direktörlük görevi için Al Ittihad ile anılan Paolo Maldini, futbolculuk kariyerinin 25 yılını da Milan'da geçirdi. 

Kulübün büyük bir efsanesi olan Maldini, futbol kariyerinin ardından Milan için yöneticilik de yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler