Alanyaspor, Brezilya'dan İki Futbolcuyu Sözleşme İmzalamak İçin Getirdi

01.07.2023 - 16:14 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 16:28

Transfer haberleri | Yeni sezona hazırlanan Süper Lig ekibi Alanyaspor, Brezilya temsilcisi Palmeiras ve Ceara'dan iki futbolcuyu sözleşme imzalamak için otele getirdi.

Alanyaspor, Brezilya'dan İki Futbolcuyu Sözleşme İmzalamak İçin Getirdi

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Akdeniz temsilcisi transfer çalışmalarına başladı. Listesinde olan oyuncular için girişimlerde bulunan Alanya, iki futbolcuda sona geldi.

İki Sambacı ile anlaşma tamam

Transfer çalışmalarına hız veren Alanyaspor yönetimi, Brezilya'da takip ettiği iki futbolcuda somut adımlar attı. Alanyaspor, anlaşmaları tamamladı.

Carlos Eduardo ve Richard ile prensipte anlaşıldı

Alanyaspor, Palmeiras'ın sağ kanadı Carlos Eduardo ve Ceara Sporting Club'ın önliberosu Richard ile prensip anlaşmasına vardı.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor’a golcü bek!
Habere Git

Sambacılar sözleşme için otele giriş yaptı

İki Sambacı ile prensip anlaşması sağlanırken, futbolcular Türkiye'ye getirildi. Yeni transferler sözleşme imzalamak için Alanya'da özel bir otele giriş yaptı.

Carlos Eduardo 13 maçta 2 gol attı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Portekiz ekiplerinden Estoril Praia'da kiralık oynayan Carlos Eduardo, toplamda 13 maça çıktı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Richard 6 maça çıktı, 1 gol attı

Carlos Eduardo gibi Richard da geçen sezonu kiralık olarak farklı bir takımda geçirdi. Brezilya Ligi'nden Cruzeiro'da forma giyen Richard 6 müsabakada görev aldı. 29 yaşındaki önlibero, 1 gol attı. Tecrübeli futbolcu 3 maçta ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor'dan kaleye takviye
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler