Alanyaspor - Beşiktaş Maçının 1. Dakikasında Sarı Kart Gören N'Koudou 3. Dakikada Gol Attı

14.08.2022 - 21:57 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 22:58

Alanyaspor ile Beşiktaş karşılaştı. Maçın ilk bölümüne Kevin N'Koudou damga vurdu. N'Koudou, 1. dakikada sarı kart görürken, 3. dakikada gol attı.

Alanyaspor - Beşiktaş Maçının 1. Dakikasında Sarı Kart Gören N'Koudou 3. Dakikada Gol Attı

AJANSSPOR HABER

Spot Toto Süper Lig'in 2. haftasında Alanyaspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, maça hızlı başladı. Siyah-Beyazlılar'ın 27 yaşındaki kanat oyuncusu Kevin N'Koudou, maçın ilk bölümüne damga vurdu.

27. saniyede sarı gördü

Maça hızlı başlayan Beşiktaş'ta Kevin N'Koudou, mücadelenin henüz 27. saniyesinde Alanyaspor'dan Fatih Akyol'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

3. dakikada golü buldu

27 yaşındaki kanat oyuncusu, gördüğü sarı kartın ardından maçın 3. dakikasında ise fileleri havalandırarak, takımını öne geçirmeyi başardı.

Bu sezon Süper Lig'in en erken golünü attı

Beşiktaş'ın sağ kanattan kullandığı kornerde arka direğe gelen topu Weghorst kafayla kale alanına çevirdi. N'Koudou yakın mesafeden gelişine çektiği voleyle ağları buldu. Kevin N'Koudou'nun Alanyaspor ağlarına gönderdiği bu gol, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon atılmış en erken gol olarak kayıtlara geçti.

Kayseri maçında takımı ateşledi, Ismael'in ilk tercihi oldu

N'Koudou, geçtiğimiz hafta Siyah-Beyazlılar'ın Vodafone Park'ta karşılaştığı Kayserispor maçında 57. dakikada oyuna girmesi ile takımı canlandırmış ve sağ kanada hareketlilik kazandırmıştı. Başarılı futbolcunun bu performansı, Valerien Ismael'in 2. haftada ilk 11'de kendisini tercih etmesinde etkili oldu.

Weghorst: 2 maç, 2 asist

Beşiktaş'ın yeni transferi Wout Weghorst, Süper Lig'de çıktığı 2 maçta da asist kaydederek dikkat çekti. İlk hafta oynanan Kayserispor maçında 90+6'da Ghezzal'a son pası veren isim olan Hollandalı forvet, Alanyaspor deplasmanında da N'Koudou'nun gol sevincinde pay sahibi oldu.

3. golde de N'Koudou parmağı

Kevin N'Koudou, güzel futbolunun devamında Siyah-beyazlılar'a bir gol daha kazandırdı. Beşiktaş'ın 30. dakikada Ghezzal'ın kazandığı penaltıda Cezayirli futbolcu pası N'Koudou'dan aldı. Beyaz noktanın başına geçen Rachid Ghezzal, Salih Uçan'ın ardından Beşiktaş'ın 3. golünü kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler