Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan transfer açıklaması! Emre Akbaba...

10.07.2018 - 21:53 | Son Güncellenme: 11.07.2018 - 00:53

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan transfer açıklaması! Emre Akbaba...

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, A Spor'a özel açıklamalar yaptı. Çavuşoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Erzurum'da kamp devam ediyor. Gayet iyi geçiyor, hocamız ile  görüştüm. Şu anda her şey yolunda. Transferi hemen hemen bitirdik. Son günlerde ne olur ne biter bilmiyorum ama şu an ihtiyacımız olan mevkilere transfer yaptık. Bobo da kampa katıldı.

Emre Akbaba'ya teklif var mı?

Yurt dışından ciddi teklifler almadık. Özellikle İstanbul'daki 3 büyükler ve Başakşehir talipler fakat net bir şey yok. Başkanlar düzeyinde görüştük ama satış yapmadan oyuncu alamazlar. Başakşehir ile devre arasında anlaşmıştık ama oyuncu ile anlaşamadılar. 3 büyüklerin tekliflerini ciddi bulmadım.

Başakşehir ile verilmiş bir sözümüz var önceliğimiz onlar olacak. Tabii futbolcumuzun da fikri önemli. Emre bu kulübe haksızlık yapacak karakterde bir futbolcu değil.

Mustafa Cengiz değer verdiğim bir başkan. Her zaman konuşuyoruz, sıkça sohbet ediyoruz. Hepsiyle iyi bir diyaloğumuz var. Takas konusunda çok futbolcu gündeme gelmedi. Büyük takımlarda oynayan futbolcuların maliyeti bizim kaldıracağımız gibi değil.

Senin için hazırladığımız haberler