Alanyaspor, Eduardo Bauermann Transferinde Anlaşma Sağladı

24.06.2023 - 01:27 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 01:34

Son dakika | Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor Brezilyalı futbolcu Eduardo Bauermann ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar.

Alanyaspor, Eduardo Bauermann Transferinde Anlaşma Sağladı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Akdeniz temsilcisi, transferde gaza bastı.

Alanyaspor Eudardo Bauermann ile anlaştı

Brezilya basınından Tiro de Canto'nun haberine göre Alanyaspor, Brezilyalı futbolcu Eudardo Bauermann ile anlaşmaya vardı. İddialara göre 27 yaşındaki savunma oyuncusu Alanyaspor’a bedelsiz olarak katılacak.

Santos gelecek transferde hak sahibi olacak

Haberin detaylarına göre Alanyaspor ile anlaşmaya varılan konular arasında Eudardo Bauermann’ın güncel kulübü Santos için de bir madde var. Brezilyalı ekip, savunma oyuncusunun gelecekte gerçekleşecek herhangi bir satışındaki haklarda pay sahibi olacak.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor Başkanı'ndan yeni yabancı kuralına eleştiri
Habere Git

1 puan ile küme düşmekten kurtuldular

Alanyaspor bu sezon Süper Lig’de 36 maçta 11 galibiyet 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet aldı. Toplamda 41 puan elde eden ekip, ligi Sivasspor’un hemen ardında, 15. sırada tamamladı. Ekip Giresunspor’a attığı 1 puan fark ile küme düşmekten kurtuldu. 

Eduardo Bauermann’ın performansı

Brezilyalı savunma oyuncusu Eduardo Bauermann bu sezon Santos için 2022 ve 2023’te tüm kulvarlarda toplam 78 maça çıktı. Sahada olduğu dakikalarda 5 kez fileleri havalandıran Bauermann, 1 golün de asistini yaptı. Brezilyalı, attığı gollerden 3’ünü bu sezon kaydetti. 27 yaşındaki savunmacı bu sezon 1 mücadelede direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler