Alanyaspor, Beşiktaş maçına konsantre: "Rakibin durumu bizi hiç ilgilendirmiyor"

06.10.2019 - 08:59 | Son Güncellenme: 06.10.2019 - 11:59

Alanyaspor, Beşiktaş maçına konsantre: "Rakibin durumu bizi hiç ilgilendirmiyor"

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Alanyaspor, Beşiktaş maçında da puan ya da puanlar almak istiyor. Akdeniz ekibi, maça yüksek bir özgüvenle çıkacak.

Alanyaspor işi sıkı tutuyor

Alanyaspor, bir yandan liderlik sevincini yaşarken diğer taraftan ise işi sıkı tutmak istiyor. Alanyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, futbolcularıyla birebir ilgileniyor.

Yönetim antrenmanları takip etti

Yönetim de Beşiktaş maçı öncesi antrenmanlara ilgi gösterdi. Yönetim, liderlik koltuğunda oturdukları için mutlu olduklarını ancak; rehavete kapılma gibi bir durumun oluşmaması gerektiğinin altını çiziyor.

Hasan Çavuşoğlu, maç öncesi konuşmaya sıcak bakmadı

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beşiktaş maçı öncesi herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek için basına röportaj vermek istemedi.

"Beşiktaş'ın durumu bizi ilgilendirmiyor"

Çavuşoğlu ve yöneticiler, "Beşiktaş maçı için söylenebilecek bir şey yok. Biz kendi oyunumuza bakıyoruz. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Sadece futbolumuza konsantreyiz" fikrinde birleşti.

Alanyaspor'un bu sezonki performansı

Alanyaspor, oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik aldı. Ligde yenilgi almayan tek takım durumunda olan Alanyaspor 13 gol atarken kalesinde ise 6 gol gördü. Erol Bulut ve öğrencileri 14 puana sahip. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler