Fenerbahçe, Alanyaspor Maçına Odaklandı! Enner Valencia'da Sakatlık...

18.03.2023 - 15:28 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 15:41

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın hafif ağrısının olduğunu belirtildi.

Fenerbahçe, Alanyaspor Maçına Odaklandı! Enner Valencia'da Sakatlık...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi sarı lacivertli ekipte Enner Valencia, son antrenmanda hafif ağrı hissettiği belirtildi.

Kanarya, Alanyaspor maçına kitlendi

Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki idman salonda core çalışmasıyla başladı. Ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam eden antrenmanda 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yapıldı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Alanyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip, bugün 16.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla maçın oynanacağı kente gidecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza teklif geldi! Sezon sonu...
Habere Git

Enner Valencia'da sakatlık şüphesi

Hürriyet'te yer alan habere göre Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe'de Enner Valencia son antrenmanda hafif ağrı hissetti ancak yarın oynayacağı tahmin ediliyor. Kesin durumu maç saatinde netleşecek.

Son 9 maçta 12 gol

Kanarya'nın bu sezon hücumdaki 1 numaralı silahı Enner Valencia, zaten müthiş olan performansını son dönemde daha da yukarıya taşımıştı. Valencia, son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ağlarını havalandırarak, son 9 resmi sınavında 1 asistiyle birlikte 12. golüne ulaştı.

Fenerbahçe, Alanya'ya 4 eksikle gidiyor

Fenerbahçe, zorlu deplasmanda 4 oyuncusundan faydalanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Attila Szalai'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Luan Peres, Michy Batshuayi ve Lincoln Henrique forma giyemeyecek.

İşte Alanyaspor-Fenerbahçe maçı saati, günü ve kanalı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Kırbıyık Holding Stadı'nda oynanacak mücadele 19 Mart Pazar günü saat 19.00'da beIN SPORTS 1 ekranından yayımlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler