Alanyaspor tıkandı! Son üç maçta…

27.02.2021 - 17:49 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 17:59

Süper lig haberleri... Çağdaş Atan’ın öğrencileri son 3 maçtır gol atamıyor! Bugün oynanan Karagümrük maçında 2-0 mağlup olan Alanyaspor, gol hasretini 270 dakikaya çıkardı. İşte detaylar...

Alanyaspor tıkandı! Son üç maçta…

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’de bu sezon genel anlamda başarılı bir performans gösteren Alanyaspor, son 3 maçtır galibiyeti unuttuğu gibi gol atmayı da unuttu. Hatayspor, Galatasaray ve Karagümrük karşılaşmalarında gole ulaşamayan ekip, sıkıntılı süreçten geçiyor. Nitekim, son 3 haftada tam 8 puan kaybederken, sadece 1 puan kazanabildiler.

Alanyaspor, sonuca ulaşamıyor

Bugün oynanan Fatih Karagümrükspor maçının büyük bölümünde topa hakim olan Alanyaspor, 2 haftadır olduğu gibi yine gol atmayı başaramadı. Karagümrük maçında yüzde 64 topla oynamaya sahip olan Alanyaspor, ev sahibi takımdan neredeyse 2 kat daha fazla pas yapmasına karşın skora ulaşamadı. Ev sahibi ekibin kaleyi bulan 2 şutu gol olunca; Karagümrükspor, 2-0 gibi net bir farkla altın değerindeki 3 puanın sahibi oldu. Karagümrük'ün golleri 50. dakikada Ndao, 88'de Fabio Borini'den geldi. 

Bakasetas gitti gideli bol gollü maçlar unutuldu

Alanyaspor’un devre arasında Karadeniz temsilcisi Trabzonspor’a 3 milyon Euro karşılığında gönderdiği Yunan futbolcu Bakasetas, Alanyaspor’daki eksikliğini hissettiriyor.

Maç başı 2,5 gol ortalaması ile oynuyorlardı

AEK Atina’dan 500 bin Euro karşılığında transfer edilen futbolcu, bu sezon Alanyaspor ile 22 maça çıkıp 7 gol, 4 asist yapmıştı. Alanyaspor, Bakasetas olmadan çıktığı 7 karşılaşmada 9 gol atabildi. Yani, 1,28 gol istatistiği ile oynuyorlar. Yunan futbolcu varken, son 4 maçta 10 gol kaydetmişlerdi. Maç başı 2,5 gol ortalaması ile bol gollü maçlar çıkartıyorlardı.

Senin için hazırladığımız haberler