Granada Famara Diedhiou'yu Transfer Etmek İçin Devrede

20.01.2023 - 10:57 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 11:06

Süper Lig ekibi Alanyaspor forması giyen golcü futbolcu Famara Diedhiou’ya İspanya’dan talip çıktı. Senegalli için Granada'nın devrede olduğu iddia edildi. Detaylar...

Granada Famara Diedhiou'yu Transfer Etmek İçin Devrede

AJANSSPOR DIŞ HABER

Maddi olarak sıkıntılı bir sezon geçiren Alanyaspor’da golcü futbolcu Famara Diedhiou’ya İspanya’dan talip çıktı. Francesco Farioli’nin kadroda düşünmediği Senegalli için Granada’nın 2 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia ediliyor. 

Granada talip oldu

Başkan Hasan Çavuşoğlu’nun sık sık maddi olarak sıkıntılı bir sezon geçirdiklerini söylediği Alanyaspor’a İspanya’dan yüzleri güldürecek bir haber geldi. Turuncu-Yeşillilerde bu sezon bir türlü düzenli forma şansı bulamayan Famara Diedhiou’ya La Liga temsilcisi Granada talip oldu. Anlaşmanın büyük ölçüde yapıldığı ve birkaç güne kadar resmi sözleşmenin imzalanacağı öne sürüldü.

2 milyon Euro geliyor

İspanya merkezli İdeal internet sitesinde yer alan habere göre, Alanyaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Famara Diedhiou için 2 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Senegalli golcü, geçtiğimiz sezon başında bonservis bedeli ödenmeden İngiltere Championship takımlarından Bristol City’den gelmişti.

İlgini Çekebilir
Aslan'da 8 oyuncu yok! İşte Alanyaspor kamp kadrosu...
Habere Git

Bu sezon gol atamadı

Bu sezon Alanyaspor’da fazla forma şansı bulamayan Famara Diedhiou, Süper Lig’de 2, Türkiye Kupası’nda ise 1 maça çıktı. 112 dakika sahada kalan başarılı futbolcu, 1 kez asist yaparak skor katkısı sağladı. 30 yaşındaki futbolcu, Alanyaspor kariyerinde ise 32 maçta 13 gol ve 2 asist üretti.

Dünya Kupası’nda oynadı

Alanyaspor’da bu sezon düzenli forma şansı bulamayan Diedhiou, buna rağmen Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda boy gösterdi. Senegal Milli Takımı ile 2 maça çıkan başarılı futbolcu, 93 dakika süre alırken, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Bedelsiz transfer oldu

 Famara Diedhiou, 2021 yılında Süper Lig ekibi Alanyaspor'a Bristol City'den bedelsiz olarak transfer oldu. Daha önce 7 milyon Euro bedele ulaşan golcü oyuncunun güncel değeri 3 milyon Euro olarak gözükmektedir.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor’dan ayrıldı Portekiz’e döndü
Habere Git

9. sıradalar

Alanyaspor, Süper Lig'de 9. sırada yer alıyor. Bu sezon 18 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 6 beraberlik alan Alanyaspor, topladığı 24 puanla 9. sıraya yerleşti.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler