Aldair Rodriguez: "Fenerbahçe'nin bir ilgisi var"

28.08.2020 - 23:11 | Son Güncellenme: 28.08.2020 - 23:16

Fenerbahçe son dakika haberleri.. TFF Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin transfer listesindeki isimden açıklama geldi. Peki kim bu oyuncu? İşte detaylar...

Aldair Rodriguez: "Fenerbahçe'nin bir ilgisi var"

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Hakan Yandaş, Jose Sosa ve Enner Valencia gibi önemli oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Perulu forvet Aldair Rodriguez'den açıklama geldi.

"Evet, Fenerbahçe'nin bir ilgisi vardı"

Peru basınına konuşan 26 yaşındaki santrfor, "Evet, Fenerbahçe'nin bir ilgisi vardı ama görüşmelere babam ve menajerim bakıyor. Teklif somut olduğunda bana söylüyorlar, ancak şu ana kadar sadece ilgi var ve bu da beni çalışmaya devam etmem için motive ediyor. Yurt dışına transfer olmayı hedefim olarak belirledim. Eğer transfer olursam milli takıma daha yakın olacağım. Brezilya ve Arjantin liglerini seviyorum. Brezilya'dan Flamengo, Palmeiras ve Internacional'ı seviyorum" dedi.

"Kendimi Peru Milli Takımı'nda görüyorum"

Öte yandan Aldair Rodríguez, Peru Milli Takımı'nda da forma giymek istediğini söyledi. 26 yaşındaki santrfor, "Kendimi Peru Milli Takımı'nda görüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

7 gol 2 asist

Bu sezon 9 karşılaşmada sahaya çıkan Rodriguez; 7 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler