Alef dizisi ne zaman başlıyor? Alef dizisi oyuncuları ve konusu

24.03.2020 - 21:06 | Son Güncellenme: 24.03.2020 - 21:06

Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrolünde oynadığı Alef dizisi kısa bir süre sonra izleyicilerle buluşacak. Fragmanı ile dikkat çeken dizinin yayın tarihi belli oldu. BluTV ve FX ortaklığında yapılan dizide iki dedektifin hikayesi anlatılıyor. İzleyiciler ise dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki Alef ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde…

Birçok yapımda oynayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Alef dizisinde rol aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise birçok ödül alan Emin Alper oturuyor. Polisiye ve gerilim türünde olan dizi kısa bir süre sonra yayınlanacak. Dizinin yayınlanacağı platform ve yayın tarihi ise merak edilen konuların başında yer alıyor. Peki Alef dizisi ne zaman başlıyor? Alef dizisi oyuncuları ve konusu...

ALEF DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynadığı Alef dizisi 10 Nisan 21.30'da Blu TV ve FX Türkiye'de izleyiciler ile buluşacak.

ALEF DİZİSİNİN KONUSU NE?

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan, oyuncuların geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım çekimleri için bir araya geldiği dizide genç ve hırslı dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile tecrübeli ortağı Settar (Ahmet Mümtaz Taylan),İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşecek. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da katılacak. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralayacak.

ALEF OYUNCULARI KİMLER?

Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerini paylaştığı ve yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper’in oturacağı ‘Alef’, İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler