Alex olmadı yeni rota… Y.Malatyaspor’da flaş gelişme

27.02.2021 - 16:44 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 16:51

Son dakika haberleri… Alex De Souza, Okan Buruk ve Tayfun Korkut gibi isimlerle görüşüp anlaşamayan Yeni Malatyaspor’un teknik direktör konusunda rotası belli oldu. Detaylar haberimizde…

Alex olmadı yeni rota… Y.Malatyaspor’da flaş gelişme

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra ilk olarak Alex De Souza’ya teklif götüren yönetim, Fenerbahçe efsanesinden “Bu sezon takım çalıştırmak istemiyorum” yanıtı almıştı.

Okan Buruk da bu sezon çalışmayacak

Süper Lig ekibi, Medipol Başakşehir’den ayrılan Okan Buruk ve şu anda takım çalıştırmayan Tayfun Korkut gibi teknik adamlarla gerçekleştirdiği görüşmelerden de olumlu sonuç alamadı. Okan Buruk da Alex gibi sezon sonuna kadar görev almayı düşünmediğini yönetime iletti.

Tamer Tuna ile prensip anlaşması

Yeni Malatyaspor’da bunun üzerine rota Tamer Tuna’ya çevrildi. Yerel basından gelen haberlere göre ilk görüşmede Tuna 1,5 yıllık sözleşme isterken, Süper Lig ekibi sezon sonuna kadar anlaşma önerdi.  

Taraflar arasında yapılan ikinci görüşmede Malatyaspor’un genç teknik adama lig bitiminde gelecek sezonla ilgili yeniden oturup konuşmayı önerdiği bildirildi. Bu görüşmenin olumlu geçtiği ve Gençlerbirliği maçının ardından son kararın verileceği ifade edildi. 

Süper Lig'de 3 takım çalıştırdı

45 yaşındaki Tamer Tuna, daha önce Göztepe, Demir Grup Sivasspor ve Fraport Tav Antalyaspor takımlarını çalıştırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler