Premier Lig kariyeri kısa sürecek! Telles takas ile gidiyor...

23.04.2021 - 15:10 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 16:51

Bir dönem Galatasaray'da da oynayan Alex Telles, Manchester United'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Telles'in yeni durağını İngiltere ve İtalya basını yazdı. İşte detaylar...

Premier Lig kariyeri kısa sürecek! Telles takas ile gidiyor...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Alex Telles ile ilgili transfer haberleri devam ediyor. İngiliz ve İtalyan basını, Telles'in United ile yol ayrımında olduğunu yazdı.

Alex Telles beklentilerin altında kaldı

Porto'da başarılı bir performans ortaya koyan 28 yaşındaki Alex Telles, Luke Shaw'dan formayı bir türlü alamadı. Brezilyalı bek, Ada ekibinden ayrılacak. Alex Telles'in İtalyan ekibi Juventus'a transfer olacağı iddia ediliyor.

Takas transferinde kullanılacak

Haberlere göre; Juventus, Alex Telles'i transfer edecek ve karşılığında United'a Adrien Rabiot'u önerecek. United'da beklentilerin altında kalan ve motivasyonunu kaybeden Telles'in de transfere sıcak bakacağı konuşuluyor. 

Galatasaray'dan Porto'ya gitmişti

Hatırlanacağı üzere Alex Telles, 2016 yılında 6.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'dan Porto'ya transfer olmuştu. Ayrıca Galatasaray, Portekiz ekibinin yapacağı bir sonraki satıştan da yüzde 10 pay maddesini koydurmuştu. 

United'a ne kadar paraya mâl oldu?

Mancester United, adı Chelsea ve Paris Saint Germain ile de sıkça anılan Alex Telles için Porto'ya 15+3 milyon Euro ödemiş, Galatasaray da bu transferden 850 bin Euro kazanmıştı.

Porto'daki görüntüsünden eser yok

Telles bu sezon United'da 19 maçta 2 asist yaptı. Telles, 2019-20 sezonunda Porto'da 49 maçta 13 gol 11 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler