Alexander Oxlade-Chamberlain: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"

24.09.2023 - 19:18 | Son Güncellenme: 24.09.2023 - 19:22

Beşiktaş'ın, Beşiktaş Park'ta karşılaştığı Mondihome Kayserispor'u yendiği karşılaşma sonrası yıldız oyuncu Alexander Oxlade-Chamberlain açıklamalar yaptı. Detaylar.

Alexander Oxlade-Chamberlain: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş Park'ta karşılaştığı Mondihome Kayserispor'u 2-1 yendiği maç sonrası Alexander Oxlade-Chamberlain açıklamalarda bulundu.

"Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"

Attığı golden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Oxlade-Chamberlain, "Golden dolayı mutluyum. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. İkinci yarı daha iyi olmamız gerektiğini konuştuk. İlk yarıda çok fırsat bulduk ama harcadık. Abou başladı, daha sonra ben gol attım. Mutluyum.

"Golü yedikten sonra uyandık"

İlk 45 dakika yeterli değildik. Daha iyi olmamız gerekiyordu. Golü yedikten sonra uyandık, belki de böyle bir şey lazımdı. Aslında bu konuları başından itibaren iyi yapmamız lazım. 

"İkinci yarı daha hızlı oynadık"

İlk yarıda yavaş oynadık. İkinci yarı daha hızlı oynadık. Fırsatlar bulduk. Sonrasında maçı kazandıran golleri attık" dedi.

Chamberlain, Beşiktaş formasıyla ilk golünü kaydetti

Sezon başında siyah-beyazlı takıma katılan İngiliz futbolcu, böylelikle yeni takımıyla ilk gol sevincini de yaşamış oldu. Chamberlain, Kayserispor müsabakasına kadar Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 2’şer, Avrupa Konferans Ligi’nde grup aşamasında da 1 kez forma giydi.

Kartal Kayra Yılmaz: "Elimizden geleni yaptık"

Kartal Kayra Yılmaz ise, "Bu büyük taraftarın önünde oynamak çok özel. Başka bir takımın formasıyla oynamak farklı his. Hizmet ettiğim kulübe en iyi şekilde performans göstermeye çalıştım. Her ne kadar Beşiktaş'ta yetişmiş olsam da sahada işimi yapmam gerekiyor. Hafta içi aslında iyi çalışmıştık. Beşiktaş'ın eksiklerini ve iyi yönlerini biliyorduk. Elimizden geleni yaptık. Fırsatlarımız da vardı ama olmadı. Hedefim burayı en iyi şekilde geçirip, geçen sene olduğu gibi burada olabildiğince süre bulup Beşiktaş'a çok daha güçlü dönebilmek" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler