Alex'ten flaş Bursaspor ve Batalla açıklaması

09.04.2018 - 18:57 | Son Güncellenme: 09.04.2018 - 18:57

Alex'ten flaş Bursaspor ve Batalla açıklaması

Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından Alex de Souza, bursa.com'a Bursaspor ve Pablo Martin Batalla hakkında önemli açıklamalar yaptı

Batalla belgesesli için Alex De Souza ile çekimler yapan Adnan Batır ile Muhammet Ali Özdemir belgesel k önemli konulara da değindi. Bursaspor'un takım kaptanı Pablo Martin Batalla'nın formasını isteyen Alex'e Batalla imzalı ve üzerine mesajını ya Bursa.com ekibi ile iletti. Alex'in Batalla'dan Bursaspor'a, Atatürk Stadı'ndan Bursa deplasmanına kadar olan tüm ifadeleri dikkat çekti

Batalla, Bursaspor formasıyla birçok başarı yanında camiasına ve takım arkadaşlarına çok samimi olan bir insan

“Ben bunun bir çalışma ruhunun ortaya konulmasıdır diye düşünüyorum. Çalışma ruhunu gösterdiğiniz zaman insanlar size saygı duyuyor. Dolay sahadaki mücadelenizle gösterdiğiniz zaman bu sevgi ortaya çıkmaya başlar. Bunların yanında da içinde bulunduğunuz ortama, takıma ve camia saygı sizi orada büyüten etkenlerden bir tanesidir. Ben Fenerbahçe’de oynarken bunu yapmaya çalıştım. Batalla, Bursaspor formasıyla birçok başarı yanında camiasına ve takım arkadaşlarına çok samimi olan bir insan. Bence çalışma ve bulunduğun ortama saygı diye düşünüyorum"

'Bursaspor deplasmanı Türkiye’de zor deplasmanlardan biriydi'

 “Öncelikle Bursaspor’un olağanüstü bir taraftarı var. Maç içinde takımına desteğini hiç bırakmayıp 90 dakika boyunca sürdüren bir taraftarı va içerisinde rakip takım oyuncularına olan baskısı da bizim hissettiğimiz bir baskıydı. İkinci etkenlerden birisi ise benim Brezilya’da tuttuğum takım gibi renkleri yeşil-beyaz ve ben bu renklere ayrı bir duygu beslediğim için Bursaspor’a karşı oynamak benim için zorlu faktörlerden birisi oldu. A öne çıkartan sebeplerden birisi de oynadığım dönem içerisinde Bursa’da hiçbir zaman sıkıntı yaşamamam oldu. Girişinizde veya çıkışınızda bir pro ben hatırlamıyorum. Baskıyı dibine kadar hissedip bir problem yaşamadığınız yerdir. Bursa’da hissettiğim şey maç başladığında o olağanüstü ta stadyumda bize hissettirmiş olduğu müthiş baskıydı. Onun haricinde renkleriyle, yarattığı ortamıyla ben Bursaspor deplasmanı Türkiye’de zor deplasmanlardan biriydi"

'Bursaspor’u şampiyonluğundan dolayı tebrik ettim'

“Batalla ile o maçın sonunda konuşamadık. Aylar sonra konuşma imkânı bulduk. Maça gelirsek birçok pozisyondan yararlanamamıştık. Belki de m sezonun topu benim önüme düşmüştü. O pozisyonu da değerlendiremeyince maçı kazanmayı hak etmediğimizi söyleyebilirim. Baktığınızda sezo maç oynayıp bunu değerlendiremiyorsanız rakibiniz de sezon boyunca iyi maçlar oynayıp maçlarını kazanmışsa benim futbol görüşüme göre etmeniz gerekiyor. Ben o pozisyonu kaçırdığım andan sonra tabii ki Bursaspor’u şampiyonluğundan dolayı tebrik ettim. Belki son maçta şampiyon gibi gözüküyor ama sezon içindeki maçlarda yaşadığınız kayıplar bizi o duruma getirdi. Bursaspor o sezon çok iyi bir performans gösterdi. Sonu ve sonucunda rakibimizin emeğine saygı göstererek sezonu maalesef şampiyon olarak bitiremedik. Çok fırsatımız oldu ama değerlendiremedik"

'Batalla benim Türkiye’de karşılaştığım en büyük oyunculardan birisiydi'

“Batalla’dan formasını aldığım için çok mutlu oldum. Batalla benim Türkiye’de karşılaştığım en büyük oyunculardan birisiydi. Onunla oynamak b zaman büyük bir zevk oldu. Bundan sonrası için Bursaspor’da oynadığı her zaman için başarılar dilerim. Bence Batalla’nın gidişi karşılıklı saygı, sevgi ve hak ettiği şekilde olmalı. Sonuçta Bursaspor’la Batalla’nın yarattığı bir hikâye var. Bunda sevgi, bunlar Bursaspor ile birlikte yaratıldı. Ayrılık anında burada yaptığı çalışmaların sonucunda burada yarattığı sevgiye ve saygıya paralel olarak kapıları açık bırakıp Bursaspor’daki günlerini sonlandırır diye umuyor"

Senin için hazırladığımız haberler