Aleyna Tilki: Gomis'i getirdim! Başardık

30.01.2022 - 19:33 | Son Güncellenme: 30.01.2022 - 22:05

Galatasaray eski futbolcusu Bafetimbi Gomis'i devre arası transferinde kadrosuna katarken Aleyna Tilki tweet atarak "Gomis'i getirdim! Başardık" dedi.

Galatasaray devre arası transfer döneminde eski futbolcu Bafetimbi Gomis ile tekrar anlaştı. Gomis tekrar sarı kırmızılı formayı giyecek. 

İlgini Çekebilir
Gomis'te mutlu son! Aslan Kral geri döndü
Habere Git

Aleyna Tilki'den Gomis tweeti

Gomis'in Türkiye'ye geri dönmesinin ardından 'Sen olsan bari' şarkısının sahibi Aleyna Tilki'den bir tweet geldi. Tilki "Gomis'i getirdim! Başardık" diyerek sevincini duyurdu. 

'Sen olsan bari' Gomis'in şarkısı oldu

Bafetimbi Gomis, Türkiye'ye geldiği ilk günlerde Aleyna Tilki'nin 'Sen olsan bari' şarkısını söylerken bir video paylaşmış, sonrasında ise gol sevinci, şarkıyla özdeşleşmişti. Galatasaray'ın 2018 yılındaki şampiyonluğunun ardından Aleyna Tilki hem Galatasaray'a hem de Bafetimbi Gomis'e tebrik mesajı yollamıştı. Ve o dönemde ismi Türk Telekom Stadyumunda Aleyna Tilki şampiyonluk kutlamalarına katılarak "Sen olsan bari" şarkısını Gomis ile beraber söylemişti.

Gomis'ten Aleyna Tilki'ye yanıt

Bafetimbi Gomis'ten Aleyna Tilki'ye: "Geri döndüğüme çok mutluyum! Şimdi sırada gollerime devam edip senin müziğini dinlemeliyim çünkü şarkını çok özledim!

Senin için hazırladığımız haberler