Ali Akman'dan Hollanda Ligi'nde tarihe geçti

21.03.2022 - 08:45 | Son Güncellenme: 21.03.2022 - 09:28

Hollanda Ligi'nde NEC Nijmegen forması giyen milli futbolcu Ali Akman gündem olmaya devam ediyor. 19 yaşındaki golcü tarihi bir başarıya imza attı. İşte detaylar...

Ali Akman'dan Hollanda Ligi'nde tarihe geçti

Ali Akman Hollanda'da gündem olmaya devam ediyor. Hollanda Ligi'nde haftanın 11'ine seçilen genç forvet performansı ile dikkat çekiyor. Ali Akman NEC Nijmegen formasıyla attığı gol ile önemli bir başarıya imza attı.

Hollanda'da fırtına gibi esiyor

Star Gazetesi'nin haberine göre, Eredivisie'de haftanın 11'ine seçilme başarısı gösteren Ali Akman Hollanda'da gündem oldu. Hollanda basını, başarılı performansıyla büyük yankı uyandıran Ali Akman için, "İzlemek eğlenceliydi, iyi bir oyuncu, top sürme ve o kep hareketiyle de iyi bir gol attı" ifadelerini kullandı.

Ali Akman'ı tarihe geçiren başarı

Ali Akman, NEC Nijmegen formasıyla son maçta deplasmanda Groningen'e 4-3 kaybetmelerine rağmen tarihe geçti. 19 yaşındaki genç forvet takımının ilk golünü atarak bu sezon ligdeki 6. golüne imza attı.

6. gol atmayı başaran Ali Akman, 26. haftanın bitiminde bu sayıya ulaşan en genç oyuncu olma unvanını elde etti.

İlgini Çekebilir
Ali Akman hayalini açıkladı! Galatasaray detayı...
Habere Git

Bu sezonki istatistikleri

Bu sezon NEC Nijmegen formasıyla 26 resmî mücadelenin 16'sında ilk 11'de yer alan Ali Akman, bu karşılaşmalarda takımına 6 gol atarak katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler