Eintracht Frankfurt'tan Ali Akman'ın Galatasaray'a transferine şartlı izin

26.07.2022 - 10:59 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 14:09

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan 20 yaşındaki Ali Akman'ın transferine Alman ekibi Eintracht Frankfurt'tan şartlı izin çıktı. Detaylar haberimizde...

Eintracht Frankfurt'tan Ali Akman'ın Galatasaray'a transferine şartlı izin

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed'le ile yolların ayrılmasının ardından forvet bölgesine Haris Seferovic'i transfer etmişti. Sarı kırmızılılar, hücum bölgesini son olarak NEC Nijmegen'de kiralık olarak oynayan 19 yaşındaki golcü Ali Akman ile takviye etmek istiyordu.  

Seferovic’in yedeği olarak yerli bonservisi Eintracht Frankfurt’ta bulunan Ali Akman’ı düşünen sarı kırmızılılara, Alman ekibinden şartlı izin çıktı.

E. Frankfurt, Ali Akman'ın yedek kalmasını istemiyor

Haber Türk'te yer alan habere göre; 2 sezon önce Bursaspor’dan ayrılan Ali Akman'ı bedelsiz olarak kadrosuna katan ve geçen yıl NEC Nijmegen’e kiralık olarak gönderen E. Frankfurt'un, oyuncusunun Galatasaray’da sürekli yedek kalmasından endişe ettiği öğrenildi.   

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Avusturya kamp kadrosu belli oldu!
Habere Git

25 maçta oynama şartı

Geçen yıl Hollanda Ligi’nde NEC Nijmegen ile 21 kez ilk 11’de sahaya çıkarken toplam 32 maçta forma giyip 6 da gol kaydeden Ali’nin gelişimi için oynaması gerektiğini düşünen Alman ekibi, Galatasaray’ın kiralama teklifine karşılık sözleşmeye en az 25 maçta oynama şartı koymak istediği öğrenildi.

Okan Buruk karar verecek

Bu sezon Avrupa’da olmayacak olan Galatasaray’ın bu şartı kabul edip etmeyeceği konusunda son kararı Okan hocanın vereceği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler