Ali Dürüst'ün Emre Akbaba transfer masasında olmasının perde arkası açıklandı ..

22.08.2018 - 21:04 | Son Güncellenme: 23.08.2018 - 00:04

Ali Dürüst'ün Emre Akbaba transfer masasında olmasının perde arkası açıklandı ..

Radyospor Yorumcusu Can Çobanoğlu, Yeşil Koltuk programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Çobanoğlu, Emre Akbaba için Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun transfer görüşmesinde Ali Dürüst'ün neden yer aldığını da açıkladı.

İşte detaylar:

Gomis geldiği zaman ligin ilk 10-15 haftasında herkes gider Gomis gitmez derlerdi. Şimdi Gomis zaten çok para alıyor, gitsin diyen %60-70 olur. Ligde gol kralı olmuş, Galatasaray’ın şampiyonluğunda takım arkadaşlarıyla beraber gol noktasında en büyük fayda sağlamış bir adam. Armasını öperken, arslan sevincini yaparken yere göğe sığdıramıyordun.

Negredo’nun Arabistan işi kuvvetle muhtemel. Negredo aşağı yukarı 15-20 gündür menajerlere Suudi Arabistan takımları ile görüşsün diye teki verdi. Şenol Hoca Negredo’yu kampa götürmediği zaman pek çok tepki aldı. Aslında Negredo’yu kullanma taraftarıydı ancak Negredo’nun maaşının takıma zarar vereceği kendisine söylenince bu eleştirilere göğüs gerdi.

Fikret Orman’ın Şenol Güneş için o kendi işine baksın, işi bunlar değil demesi vs Ünal Aysal’ın Fatih Terim’e eleman demesini aklıma getirdi. Aslında yanlış bir şey değil, maaş aldığın yerin elemanısın. Fatih Hoca bir şekilde karşılık verdi ama Şenol Hoca bu tip şeylere giren bir karakter de değil. Hoca üstü kapalı bir takım imalarda bulunuyor.

Babel Ocak’tqa büyük bir ihtimal gider. Partizan kadrosunda olmadı diye söylüyor değilim. Orada olmamasının sebebi sakat olması. Lens ve Babel kadroda olmadığı için speküle edenler, paralarını almadıkları için çıkmıyor diyenler var. Para sorunu da, takıma maaş ödemesinde de sıkıntı olduğunu söyleyelim. Babel milli takım kadrosuna da girdi, Avrupa ile ilgili bir durumu olabilir. Şenol Hoca’da illa bu oyuncuları verin demiyor.

Emre Akbaba transferi enteresan bir transfer. Hasan Çavuşoğlu bu transferin her yerinde bir habere imza attı. Bir Fenerbahçe ile görüşerek, iki Galatasaray ile ortalığı kızıştırarak üç Galatasaray başkanına gittiği zaman odasında Ali Dürüst’ün olduğunu söyleyerek transferde kendisinin el çabukluğu ile yapmak istediği bütün manipülasyonları halının altına süpürdü. O transferde Alanyaspor başkanı olarak dik duran ve verdiği sözü tutan bir davranışı olmadı.

Yabancı uyuncuların bu akraba menajerleri oyuncuyu bitirirler. Emre Akbaba’nın eniştesi gidip Fenerbahçe ile konuşunca olmuyor ama Hasan Çavuşoğlu konuşunca oluyor..Bu işte ben Alanyaspor başkanının doğru hamlelerle yürüdüğü kanaatinde değilim.

Ali Dürüst Galatasaray camiasında iş yapmış, Galatasaray ikinci başkanlığını yapmış ve futbol şube sorumlusu olarak bulunmuş bir yönetici. Hasan Çavuşoğu Galatasaray başkanına gititğinde ve odasında Ali Dürüst varsa biz Galatasaray ile Alanyaspor olarak görüşeceğiz, federasyon yetkilisinin burada ne iş var diye sorabilir ve cevabını da alır. Cevabını da verdiler, Galatasaray başkanının Galatasaray Kulübü’ndeki bir profesyonel ile ilgili tasarrufu olacaktı. İşten atılıyordu. O kişide Galatasaray Liseli ve Ali Dürüst’e ağabey diyen biri olduğu için Ali Dürüst’ten Mustafa Cengiz ile konuşmasını rica etti. Ali Dürüst’te o konuşmayı yapmak için oraya gittiği zaman Hasan Bey’de geliyor ve aynı odada oturuyorlar. Ali Dürüst bunu teyit etti. Ali Dürüst odadan çıkmamakla hata yapmış ama orada olmasının sebebi Emre Akbaba transferinde mustafa Cengiz’e yardımcı olup Galatasaray’a yardımcı olmak değil.

Senin için hazırladığımız haberler