Ali Ece: "Beşiktaş yönetimi maaş ödemeleriyle ilgili bir açıklama yapmalı"

17.03.2019 - 00:32 | Son Güncellenme: 16.03.2019 - 21:33

Beşiktaş'ın Göztepe'yi sahasında 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından spor yorumcusu Ali Ece, Tivibu Spor'da yayınlanan programda maçı değerlendirdi.

Ali Ece'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Beşiktaş maaş ödemeleri ilgili bir açıklama yapmalı"

Galibiyet kesinlikle moral verici. Ancak yönetimin de maaş ödemeleri konusunda artık bir açıklama yapması gerekiyor.  O da Beşiktaş taraftarı için galibiyet kadar değerli ve moral verici olacaktır.

"Tamer Tuna çok iyi analiz yaptı"

En azından planımız şudur budur demesi gerekiyor. Tamer Tuna'yı herkes tanıyor. Şenol Güneş çok doğru bir karar vererek onu yardımcısı yapmıştı. Bu sezon Göztepe'de 3. kez teknik direktör oldu. Bugün çok iyi analiz yaptığını gördük özellikle ilk yarıyı.

Zaten Şenol Güneş, Tamer Tuna'yı yardımcı antrenör yaparken özellikle maç analizi ustalığı başarısı ki uzun zaman Sergen Yalçın ile çalıştı Tamer Tuna ve başarılıydı. Bugün de çok iyi analiz yaptığını gördük ilk yarı itibariyle.

"Burak'ın eski günlerine dönmesine gerek yok"

Tek golle kazanbildi. Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a geldikten sonra kendi hayatını düzeltti hem oyunculuğunu ön plana çıkardı, futbol dışında hiçbir konuda gündeme gelmemeye başladı ve tekrar milli takıma seçildi. En son milli takım forveti olduğu zaman otobüs şoförü ile kavgası vardı. Şu an en iyi noktasında ve eski günlere geri dönmesine gerek yok.

Darbeli şekilde doksana ters tarafa doğru vurması çok iyi bir tercihti. Doğru karar püf noktasıdır ve golcülerd en önemlisidir. Orada sağa da vurabilir sola da vurabilir. Göztepe'nin stoperleri de iyi ama doğru zamanda yükselip vurdu ve gecenin tek golüydü.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler