Ali Ece: Beşiktaş'ın santrfor sorunu var! Negredo...

10.03.2018 - 22:03 | Son Güncellenme: 10.03.2018 - 22:03

Ali Ece: Beşiktaş'ın santrfor sorunu var! Negredo...

Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyetle ligde 2. sıraya yükselen Beşiktaş, Vodafone Park’taki yenilmezlik serisini sürdürdü. Siyah beyazlılar, yeni stadında oynadığı 32 lig maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Ali Ece ve Nihat Kahveci, Tivibu Spor'da Beşiktaş, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Ali Ece ve Nihat Kahveci'nin sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Nihat Kahveci'den Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı yorumu

Gençlerbirliği ilk yarıda 2 tane net pozisyon buldu. Bu pozisyonlar gol olabilirdi. İlk yarıda sahanın yıldızı kaleci Fabri'ydi. Bugün maçın adamı ise son zamanlarda takımı yöneten, pazubandı olmamasına rağmen kaptanlık yapan Tolgay Arslan'dı. Tolgay, muhteşem paslar verdi. Talisca'ya da harika bir asist yaptı.

Nihat Kahveci: Ümit Özat, Gençlerbirliği'ni iyi toparladı!

Ümit Özat, maç öncesi 'Kapansam da Beşiktaş gol atar' dedi. Diğer hocalarda böyle cesaretli olmalı. Ümit Özat, ikinci döneminde Gençlerbirliği'ni çok iyi toparladı.  Bugün Ümit çıktı ve 'Yenmeye oynayacağım' dedi. İlk yarıda 2 pozisyon buldu. Sonradan gittiği takımda da başarılı olan hocalardan birisi Sergen Yalçın.

Ali Ece'den Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı yorumu

Bu sezon Napoli'yi görünce, Beşiktaş'ın Napoli'yi Napoli'de yenmesi çok büyük bir iş. İtalya'da gazeteci, 'Bunlar Tolgay'ı gösterip, Sosa'yı satmışlar' diyor. Sen Tolgay'ı bilmiyorsan, oturup çalışmadıysan, öyle oturur kalırsın.

Ali Ece: Beşiktaş'ın santrfor sorunu var

Beşiktaş, Talisca'nın golüyle maçı kazandı. Beşiktaş'ın geçen iki sezona göre santrfor sorunu var. 'Negredo bugün kötü oynadı' dersek yanlış olur. Yüzde yetmişlerde oynadı. Gomez çok özel ve iyi bir karakterdi. Sonrasında Aboubakar ilk geldiğinde 10 üzerinden 3'tü fakat sonrasında muazzam bir performans sergiledi. Şenol Güneş, Aboubakar'dan çok iyi verim aldı ve Avrupa'nın şu anda gözdesi konumunda. Negredo'nun bazı pozisyonlarda şut atması lazım. Sergen Yalçın'ın ekibi de çok iyiydi. Tamer Tuna ve Murat Şahin vardı. Bu iş ekip işi.

Ali Ece: "Bayern Münih'i yenmek tabii prestij açısından güzel"

"Bayern Münih'i yenmek tabii prestij açısından güzel. 6-0 yenmek ama çok zor bir şey. İmkansıza yakın turu geçmek için. Belli dakikadan sonra ne taraftarlar ne oyuncular "bu maçı kazanmalıyız" çok aşırı efor sarf etmemeli. Hafta sonu ligin fiziksel açısından en iyi takımlarından Başakşehir ile oynayacaksın. Halen puan durumunda yenilmesine rağmen üstünde. Yenersen kesin olarak onları geçiyorsun. O zaman şampi denilebilir şimdi değil. Başakşehir, Galatasaray maçları belirler. Yani hedefi Beşiktaş seçecek. Sen ligde şampiyon ol biraz daha güçlü bür takım kur seneye bekle Bayern'i en azından gruplarda falan oynarsın.

Bakalım o zaman İstanbul'daki maçı kazandığın zaman orada 4-0'da yense 3-0'da yense önemi yok. İstanbul'da kazanırsın 3 puanı hanene yazarsın. İkinci çıkmaka ya da birinci çıkmak için avantaj. Art güç gösterisi, futbolun yüzde 51'i son dönemeçte şampiyonluk yarılında, şampiyonlar ligi yarışını güç güçterisidir. O son dönemece girdin mi arkana bakmayacaksın. Ben en güçlüyüm en iyi benim mesajını bütün rakiplere verip psikolojik üstünlüğü eline alabilirsin."

 DEVAM EDECEK

Senin için hazırladığımız haberler