Ali Ece: ''Beşiktaş'ta sorumlular derhal istifa etmeli''

23.12.2018 - 20:51 | Son Güncellenme: 23.12.2018 - 17:56

Ali Ece: ''Beşiktaş'ta sorumlular derhal istifa etmeli''

Spor yorumcusu Ali Ece, Kasımpaşa'nın 4-1 kazandığı Beşiktaş mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Tivibuspor'da konuşan Ali Ece, çarpıcı ifadeler kullandı:

'Tartışmasız Diagne Süper Lig’in yıldızı'

Kasımpaşa’da iyi scoutlar var. Bu fiyata Diagne’yi getirmişler. Ocak 2018’den Aralık 2018’e kadar Diagne, 34 lig maçında 32 gol atmış. Bunlar Messi ve Ronaldo’nun ulaştığı gol sayılar. Tartışmasız Diagne Süper Lig’in yıldızı. VAR’dan dolayı iptal edilen goller de doğru. Diagne’nin gol sevincinde maske takabilir ama kural böyle. Diagne daha önceki sarı kartını da bu yüzden gördü.

4-1 yenildin, hani açıklama nerede? Beşiktaş kaç puan geriye düştü, tarihi bir yenilgi aldı, yöneticilerden açıklama yok. Çıkıp kimse konuşmuyor. Talisca transfer yapılırken kendiniz keşfetmiş gibi herkes fotoğraf karesine giriyordu.Gomez’i 15 kişi almışsınız, Roco’yu, Larin’i kimse almamış. Yine saklambaç filmi. Belediye başkanlığı kulisi, transferde fotoğraflar…

1 yıl önce Şampiyonlar Ligi’nde Monaca, Leipzig ve Porto’nun grubundan çıkan takım nerede? Sarpsborg, Trabzonspor maçlarında ilk yarı rezalet oyunlar oynandı. İç sahada maçları taraftar aldırıyor, yönetim bunu kabul etmiyor. Şenol Hoca Kasımpaşa maçına da kötü bir 11’le çıktı.

'Şenol Hoca’nın kafası yüzde yüz Beşiktaş’ta değil'

Şenol Hoca’nın kafası yüzde yüz Beşiktaş’ta değil. Kafa olarak ilişkisini bitirmiş. Yeni bir yönetim lazım. Taraftar hariç her şey değişmeli. Taraftar skor ne olursa olsun zaten değişmiyor. Kulak verip şeffaf olmak lazım. Kelime oyunları ve algıları bırakmalıyız. 2018 bitmeden 2019 sezonu Beşiktaş için bitti. Bu skandaldan başka bir şey değil.

Bu takım 1 yılda nasıl bu performansın gerisine düştü? Adriano, kalıyor mu gidiyor mu? Babel’in maaşını ödemek sıkıntı olduysa yazılıp çizilenler nasıl alınacak? Beşiktaş kollektif açıdan hücumda üretemiyor.

Beşiktaş’ta bir kalite erozyonu var. Sorumluları 2018 tamamlanmadan, Beşiktaş’ın önünü açmak için toplu halde istifa etmeli. Belediye başkanı adayı mı olmak istiyorsun, buyrun...Beşiktaş ile alakası ne ben onu çözemedim. Beşiktaş yönetimindeyken belediye başkanlığı hiç var mı tarihte?

'Yolda buldukların ile devam ettin'

Fikret Orman, Seba’dan beri en başarılı başkan ama bu başarıya nasıl ulaştığını analiz edemedi. Feda sezonunda elini cebine atan ve yüreğini ortaya koyan insanlarla devam etmedin, yolda buldukların ile devam ettin. Al, yolun sonu nereye çıktı...

 

Senin için hazırladığımız haberler