Ali Ece: "Fatih Terim başkan olsun, sonra yeni hocaların önünü açacak"

15.12.2018 - 22:24 | Son Güncellenme: 16.12.2018 - 01:24

Ali Ece: "Fatih Terim başkan olsun, sonra yeni hocaların önünü açacak"

Spor yorumcusu Ali Ece, Tivibu Spor'da yayınlanan programda Medipol Başakşehir - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Ali Ece'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Yönetim değişiyor, başkan değişiyor. Fatih Terim artık başlat şunu ya. Başkan olsun. Nedir bu kısır döngü. Milli takım kahraman. Milli takımdan gönderilsin kahraman değil. Galatasaray'da kahraman. Galatasaray'dan gönderilsin kahraman değil. Bu ne ya. Julian Nagelsmann mı kahraman? 32 yaşında teknik direktör ama. Bilimsel çalışma. Kulüp organizasyonu onu oraya götürüp o şansı veriyor. Başakşehir kulüp yönetimi Abdullah Avcı'ya Julian Nagelsmann gibi çalışma şartları sunmasıdır. Fatih hoca çok mu sıkıldı bunlardan, kendi başkan olacak yeni hocaların önün açacak.

Hocam Hakan Keleş'i gördünüz mü? Başakşehir'i, Beşiktaş'ı nasıl yendi. Sivas'ta eski öyle kar yağıyor buz tutuyor yok. Ben o dönemde Mehmet Yıldız'ı çok beğeniyordum onu da söyleyim.

Sivasspor'da bu kadar değişim olur mu? Elinde sihirli değnek yok. Hakan keleş bir süper kahraman değil. Bir teknik direktör çalışma imkanı buldu ve elindeki oyuncuların bireysel yeteneğinin toplamında çok daha yetenekli bir takım oynatarak bunu başardı. Hem Başakşehir hem Beşiktaş'ı yendi ve bugün de 4 attı.

Akaragücü'nde hiçbir oyunculara imkan vermedi ha İsmail Kartal. İsmail Kartal yüzünden ha? Gerçekleri dedi diye ha. 6 aydır oyunculara maaş ödemiyorsan niye konuşuyorsun.

Sayın A. Albayrak demiş ki "Başakşehir ile aramızdaki puan farkını koruduk", UEFA kupasını kazanmış veya daha önceki dönemde Real Madrid ile kapışmış takıma yapmayalım. Teknik heyet röportaj vermiyor ama Abdürrahim Bey konuşuyor zaten, bir şey değişmiyor ki."

Senin için hazırladığımız haberler