Ali Ece, VAR uygulaması hakkında konuştu

16.09.2018 - 03:34 | Son Güncellenme: 16.09.2018 - 03:34

Tivibu Spor yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş - Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası VAR uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Tivibu Spor yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş - Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası VAR uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Ece'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

"VAR'ı sen yok saymaya çalışıyorsun"

Dışarıdan aldığın VAR'ı sen yok saymaya çalışıyorsun. Dur be. Türk hakemlerinin bazılarında beni en çok rahatsız eden de bu, bakmıyor abi, kendini makinaden üstün görüyor, videodan üstün görüyor, yardımcısı var kullanmıyor. Ukalalık yapma! öğrenmeye çalış abi. Ben hakm olacağım, o kadar maaş alacağım, prim alacağım sabah kalkarım gel hanım beraber şu pozisyonlara bakalım, geri sar, ileri sar, VAR olurum, kendimi VAR'ın yerine koyarım ki kendimi geliştireyim.

"Bunlar VAR varken de kötü hakemdi VAR yokken de"

Abi VAR yokken de bunlar kötü hakemdi VAR varken de kötü hakemler. VAR'ı ne yapsın. VAR'ın başında da insan duruyor, hakem duruyor. O da oradan söyleyecek. Şimdi haftaya yandık, 'sus yandık'. Şu ana kadarki tüm VAR uygualamarını unut. Haftaya ilk derbi maaelsef çok büyük olaylara, çok büyük tartışmalara  sebep olan bir derbi yandık bittik. Hazır olun ben size söyleyim. Ben psikolojik olarak kendimi hazırladım. Makinanın başında insan duruyor yapacak bir şey yok.

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler