Ali Ece ve Nihat Kahveci, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hakkında konuştu

25.04.2018 - 20:50 | Son Güncellenme: 25.04.2018 - 20:50

Ali Ece ve Nihat Kahveci, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hakkında konuştu

Ali Ece ve Nihat Kahveci, Tivibu Spor'da yayınlanan Ters Köşe programda Fenerbahçe - Beşiktaş ve gündeme yönelik haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

Açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ali Ece: "Ya iki takımdan biri hükmen yenik sayılmalıydı ya da..."

Ali Ece, ertelenen ve yeniden kaldığı yerden oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hakkında konuştu.

"Hatalı bir karar. Ya iki takımdan biri hükmen yenik sayılmalıydı ya da her iki takımda diskalife edilmeliydi. Bu artık o seviyeye geldi ki, Allah korusun bir gün statta dünyaca ünlü bir futbolcu hayatını kaybedecek böyle giderse. Allah korusun hiç istemiyorum bunların olmasını istemiyordum ama oluyor yapacak bir şey yok. Bence bu hatalı karar."

Nihat Kahveci: "Bu kararın verileceği çok belliydi"

"Bu kararın verileceği çok belliydi. Neden bir hafta beklersin? Bir hafta bekledin mi çıkar Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve Şekip bey ile birlikte gerekli açıklamalar yapar. Belki ithamlarda bulunur. Kimine göre haklıdır, kimine göre haksızdır. Hani şu an yapacağım yorum okadar sıkıntılı ki, bu şey gibi referandumda çıkıp evet deyip hayırcıların sana tepki göstermesi,hayır deyip evetçilerin tepki göstermesi gibi. Şu an o durumdayız."

 

 

Nihat Kahveci: "Herkes kendi camiasına yaranmak için açıklamalar yapıyor"

"Sonuçta rengimiz belli bizim ben şu an Beşiktaş'ı yani iki kere iki dört diyemiyoruz. Öyle bir ülkedeyiz. Neden çünkü herkes kendi camiasına yaranmak için gerekli açıklamalar yapıyor ki geçmişle ilgili görüntüler geliyor. Herkesin geçmişinde hataları var. Önemli olan bugün neler yapacağımız ve nasıl karar vereceğimiz. Ama gözüken ne bu, başlıkta çok iyi, 'Olaylı derbi', her derbide olay var."

 

Ali Ece: Maç tamamlansa Pepe, Galatasaray karşısında oynamayacak"

"Bence bu Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Kupası olayları iki takımıda etkileyecektir. Etkiledi de.
Demek ki maçta olay çıkmasa, maç tamamlansa Pepe oynamayacak Galatasaray karşısında. Kim şampiyon olursa olsun bu sezon sonunda. Bu sezon çok zevkli diye kendi kendimizi kandırmışız. Bu sezonun tartışması hiç bitmeyecek ben size söyliyim."

Nihat Kahveci: "Futbol dışı her şey konuşuluyor"

"Futbol dışı her şey konuşuluyor, neredeyse artık insanlar ölecek o duruma geldik. Bu sadece futbolun içinde olan bir şey de değil. Sahanın dışında normal hayatımızda da hep şiddet, şiddet...

O yüzden nedir, Şenol hocanın yere düşmesi teknik direktör olarak ya da bir başkanın, futbolcunun yere düşmesi değil olay. İnsan yere düşüyor. Biz insana değer verelim, insan olalım ondan sonra biz zaten bu sorunları yaşamayız diye düşünüyorum. Önemli olan iyi insan olmak."

Nihat Kahveci: "Napoli şampiyonluğu hak ediyor"

"Juventus'un işi daha zor ama buraları oynamış tecrübeli bir takım. Napoli, bana göre hakikaten hak ediyor. Dörtde dört yapabilir mi yapabilir. Muhteşem bir oyun sistemi, göze hoş gelen futbol. Hocalarını tebrik etmek lazım. "

Senin için hazırladığımız haberler