Ali Ece'den Beşiktaş hakkında flaş sözler! Gökhan Gönül'ün yerine....

18.03.2018 - 22:22 | Son Güncellenme: 18.03.2018 - 22:22

Ali Ece'den Beşiktaş hakkında flaş sözler! Gökhan Gönül'ün yerine....

Ali Ece ve Nihat Kahveci, Başakşehir'in 1-0'lık skorla Beşiktaş'ı geçtiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Süper Lig'deki sağ beklerden bahseden Ali Ece, Beşiktaş'ın transfer gündemine dair flaş bir iddiada bulundu. 

Ali Ece ve Nihat Kahveci, Tivibuspor'da yayınlanan Orta Nokta programında konuştu. 

İşte detaylar...

Nihat Kahveci: Son zamanlardaki en kötü Beşiktaş'tı

Karşılaşmanın ilk yarısı Başakşehir'in üstünlüğüyle sona erdi. Başakşehir 3-4 yapabilirdi. Belki 1 tane gol yiyebilirlerdi. Son zamanlardaki en kötü Beşiktaş'tı. İstek, arzu, hırs, top tekniği hiçbir şey yoktu. Atiba nefes alacak yer arıyordu. Lens çok kötüydü. Ben halı sahada top oynuyorum. Al- ver yapıyoruz.  Oğuzhan Özyakup'ta öyleydi. Oğuzhan, 'Neden ben oynamıyorum?' demiyecek. 

Nihat Kahveci: Oğuzhan, 'neden ben oynamıyorum' demeyeceksin!

Başakşehir'de şampiyonlağa en çok inanan oyuncu Adebayor'du. Adebayor 90. dakikada depar atıyor. Oğuzhan, sonradan oyuna girdi fakat koşmuyor. Sonra, 'neden ben oynamıyorum' demeyeceksin!

Sağ bek oynuyordum, 'Nihat niye gol atmıyorsun?' diyorlardı!

Şenol Hoca dersine iyi çalışmamış. Değişikliklerde çok geç kaldı. Atiba artık yorgun kahraman. Tolgay topu kaptırabilir. Ben, Beşiktaş'a döndüm kötü oynadım ve çok eleştirdim. Sağ bek oynuyordum, 'Nihat niye gol atmıyorsun?' diyorlardı. Her yerin çocuğu oldum. Bağcılar çocuğu oldum. 

Nihat Kahveci: Şenol Hoca da konsantre olamamıştı!

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'da her zaman iyi olacaksın. Maça konsantre olamamış bir Beşiktaş vardı. Şenol Hoca da konsantre olmamıştı. Bugün mental olarak bir yorgunluk vardı. Beşiktaş'ın maça çıkan kadrosu doğruydu. Maç içerisinde tutmadı.

Nihat Kahveci: Skora üzülmeyen ve oynanan oyundan kahrolan bir Şenol Güneş vardı!

Senin çok kenar oyuncun var. Amaç; Orkan'ın kendini geliştirmesi. Arda Turan, Manisaspor'dan güçlü dönmeseydi önemli bir futbolcu olmazdı. Necip oynamadığından memnun gibi. Bu akşam skora üzülmeyen ve oynanan oyundan kahrolan bir Şenol Güneş vardı. Şenol Hoca kazandığında bile hep daha iyisini ister.

Ali Ece:Beşiktaş'ın santrfor sorunu var!

Emre ve Epureanu yok. Mossoro sakatlandı. Başakşehir 10 kişi kaldı. 10 kişi kalan bir takıma hava toplarından gol aramak karanlıkta iğne aramaya benziyor. Medel'e yazık değil mi? Adebayor'la kafa topuna neden çıkıyor? Beşiktaş'ın çok büyük bir santrfor sorunu var. Beşiktaş ezbere futbol oynuyor. Şenol Güneş sizin oyununuz bu değil. Orta sahada üstünlüğü ele almazsan sıkıntı. Ortada kuracağınız egemenlik çok önemli. 

Ali Ece: Şenol Güneş'ten herkes daha iyisini bekliyordu!

Tolgay Arslan golden önce çok kolay pozisyonu kaybetti. Geri dörtlünün 3'ü kart gördü.Bu kadar kötü bir ilk yarıdan sonra, ikinci yarıya değişiklik yapılmadan başlanılması da bu karşılaşmanın kaybedilmesinin en önemli nedenlerinden biri. Şenol Güneş'ten herkes daha iyisini bekliyordu!

Ali Ece: Atiba yorgun!

Adebayor yarın maç olsa başka takıma karşı 2 gol atar. Beşiktaş'ın eskiden orta sahada büyük bir kahraman vardı. O da Atiba'ydı. İki sezonda takımın anne - babası gibiydi takımı arkadan toparlayan bir futbolcuydu. Fakat şu anda yorgun. Adam Messi ya da Ronaldo değil.  Halil Umut Meler iyi bir hakem değil fakat liglerimizde Halil Umut Meler'den en az 10 tane kötü hakem var. 

Ali Ece: Şenol Güneş, ilk şampiyonluktaki Gökhan Töre'yi arıyor!

Bugün Beşiktaş kontra atak oynamadı ve Lens etkili olamadı. Şenol Güneş, ilk şampiyonluktaki Gökhan Töre'yi arıyor. Gökhan o şampiyonlukta kilit adamdı. Vida bekleneni veremediği için Medel'i orta sahaya çekemedi. Necip oynamıyor. Pektemek konusunda konuşmak istemiyorum. Çok talihsiz sakatlıklar yaşadı. Medel her yerde oynuyor diye her yerde oynatmazsın. En iyi oynadığı yerde oynatırsın.

Ali Ece: Abdullah Avcı'nın en büyük talihsizliği...

Abdullah Avcı'nın en büyük talihsizliği Başakşehir'in taraftarın olmaması. Adebayor, Fenerbahçe'de oynasa maçı izlemek için basın tribüne giderim. Çünkü benim evime en yakın stadyum Fenerbahçe Ülker Stadyumu. 

Beşiktaş hakkında flaş transfer iddiası! Gökhan Gönül...

Beşiktaş, sağ bek pozisyonu için Santiago Arias'ı transfer edecekti. O dönem Fenerbahçe, Gökhan Gönül'le sözleşme uzatmayınca Siyah - Beyazlılar rotasını Gökhan Gönül'e kırdı. O dönem Gökhan ve Arias aynı seviyedeydi. Ama aralarında yaş farkı var.  Arias, şu anda en az 15 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler