Ali Ece'den Burak Yılmaz yorumu: "Herkesi Şenol Güneş ikna etti"

29.04.2019 - 01:46 | Son Güncellenme: 28.04.2019 - 22:50

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın sahasında MKE Ankaragücü'yü 4-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Tivibu Sor yorumcusu Ali Ece, Burak Yılmaz ve Şenol Güneş hakkında açıklamalarda bulundu.

"Burak Yılmaz kanıtladı"

Burak Yılmaz'ın performansını değerlendiren Ece, "Burak Yılmaz'ın kanıtlaması gereken bir şeyler vardı. Kanıtladı. Davranışları da futbol dışı. Benim yaptığım yorumlar varya "Miroğlu Kanunları" öneriyor Ali Ece. Hepsinden yaptı bravo. Şenol Güneş'n dediği gibi herkesi harcayacakmıyız herkesi. Daha önce yaptıkları harcanmıyor da niye başka takım yapınca harcanıyor. Adam harcama üzerine kurulu olmasın. Yaptıkları hataları tekrarlamasınlar özür dilesinler o zaman herkese 2.3 şans verilir." dedi. 

"Yüzde 99'u alkışladı bugün Burak'ı"

Beşiktaş taraftarının bir kısmı Burak'ı istemiyordu ile sözlerine devam eden Ece, "Beşiktaş tarftarının bir kısmı haklı olarak istemiyordu. Ne var yani bunda? Burak Yılmaz da ona karşı olan fikirleri de değiştirmekle yükümlüydü. E değiştirdi işte. Yüzde 99'u alkışladı bugün. Gitti bitti." şeklinde konuştu.

"Kazananı Şenol Güneş"

Son olarak Otobüs şoförü ile yaşadığı diyaloğu hatırlatan Ece, "Tabii ki otobüs şoförüyle yaşadığı tamamen saçmalıktı. Başka takımla oynadığı dönemle yaptığı şeyler vs. Şenol Güneş bir kere bu şeyin kazananı. Herkesi ikna eden Şenol Güneş oldu. Başka teknik direktör de olsaydı Burak Yılmaz konusunda o yüzde 40'ını da ikna edemezdi. Burak Yılmaz doğru dürüst oynamasaydı, doğru dürüst davranmasaydı kendisini isteyenleri de pişman ederdi." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler