Ali Güneş: "Gol atanın kazanacağı bir maçtı"

03.10.2020 - 22:32 | Son Güncellenme: 03.10.2020 - 22:34

TFF 1. Lig’in 4. haftasında Altınordu’nun Ankaraspor’u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, gelişen oyun sistemlerini sahaya yansıttıkları için mutlu olduklarını ve milli takım arasından sonra çok daha iyi olacaklarını söyledi. Ankaraspor Teknik Direktörü Ali Güneş ise kaybettikleri için üzüntü duyduklarını ifade ederek, "Bu tür maçlarda girilen pozisyonları değerlendiremeyince kaybetmek kaçınılmaz gibi oluyor" dedi.
TFF 1. Lig’in 4. haftasında Altınordu, Ankaraspor’u ağırladı. Ev sahibi ekip, 61. dakikada Metehan Mimaroğlu ve 78. dakikada Ahmet İlhan Özek’in golleriyle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısından iki takımın teknik adamları maçı değerlendirdi

Güneş: "Girilen pozisyonları değerlendiremeyince kaybetmek kaçınılmaz gibi oluyor"

Maçı değerlendiren Ankaraspor Teknik Direktörü Ali Güneş ise "Üzüntü duyuyoruz. Takımımıza katılan yeni oyuncularımız vardı. Yeni oyuncuların adaptasyonlarında sıkıntı yok ama maç eksiklikleri olduğunu gördük. Gol atanın kazanacağı bir maçtı. İlk yarıda Altınordu’nun net pozisyonları vardı ama bizim de Beykan’la girdiğimiz bir pozisyonumuz vardı. Özellikler ikinci yarının başında çok net pozisyonlarımız vardı. Bu tür maçlarda girilen pozisyonları değerlendiremeyince kaybetmek kaçınılmaz gibi oluyor" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler