CSKA Moskova'dan ikinci Mert Hakan hamlesi! Ali Koç'un istediği bonservis...

08.06.2022 - 11:19 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 11:38

CSKA Moskova'nın Mert Hakan Yandaş ısrarı devam ediyor. Rus ekibi, Fenerbahçe'ye yaptığı transfer teklifini yükseltmeye hazırlanırken, Ali Koç'un evet diyeceği rakam belli oldu.

CSKA Moskova'dan ikinci Mert Hakan hamlesi! Ali Koç'un istediği bonservis...

Devre arasında kadrosuna kattığı Yusuf Yazıcı'nın satın alma opsiyonunu kullanma kararı alan CSKA Moskova, Yusuf'un yerini Fenerbahçe'nin yıldızı Mert Hakan Yandaş ile doldurmaya kararlı. 

CSKA Moskova teklifini yükseltecek

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Mert Hakan Yandaş için daha önce yaptıkları 5 milyon Euro'luk teklif reddilen CSKA Moskova, yıldız futbolcudan vazgeçmiyor. Rus ekibi 27 yaşındaki orta saha için sarı lacivertli kulübe yaptığı teklifini yükselterek revize edecek.

Mert Hakan sıcak bakmaya başladı

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 10 asist yapan ancak A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından kadroya çağrılmayan Mert Hakan Yandaş, sosyal medyadan Kuntz'a gönderme yapmıştı. Başarılı futbolcunun yakın çevresine "Milli takıma çağrılmak için galiba yurt dışında top oynamak gerekiyor. Bakış açıları bu şekilde" diye sitem ettiği öğrenildi. Fenerbahçe'de iki sezondur oynayan Mert Hakan Yandaş'ın bu sözleri yurt dışından gelen teklifleri değerlendirebilir şeklinde yorumlandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Fernandao'dan sonra bir ilk! Duyurdular...
Habere Git

Ali Koç 10 milyona evet diyebilir

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da her ne kadar "Mert Hakan satılık değil" açıklaması yapsa da 10 milyon euroluk bir teklife hayır demeyeceği gelen haberler arasında. 

Senin için hazırladığımız haberler