Fenerbahçe Voleybolda Şampiyon Oldu! Ali Koç Futbolda Hakem Hatalarını İşaret Etti

11.05.2023 - 23:11 | Son Güncellenme: 11.05.2023 - 23:33

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi'nde şampiyon oldu. Başkan Ali Koç başarıyı futbolda da beklediklerini söylerken, hakem hatalarını işaret etti.

Fenerbahçe Voleybolda Şampiyon Oldu! Ali Koç Futbolda Hakem Hatalarını İşaret Etti

AJANSSPOR HABER

Misli.com Sultanlar Ligi play-off finalinde, normal sezonun lideri Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Opet, seride rakibini 3-0 geçerek şampiyon olmayı başardı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyonluk kutlamalarında açıklama yaptı.

"Futbolda başarı gelse bütün bunların bir anlamı olacak"

Ali Koç, "Fenerbahçe'nin kızları, Atatürk'ün kızları... Bu kupayı kazanmaları çok önemliydi bizim için. Kadın basket de oldu, kadın voleybol da oldu. Voleybolda bu sezon ilk kupamızı 29 Ekim'de almıştık. Futbolda başarı gelse bütün bunların bir anlamı olacak" ifadelerini kullandı.

"VakıfBank'ın salonu ne kadar güzel... Devlet yardımı ile yapıldı"

Sözlerine devam eden Ali Koç, "Bizim mücadele ettiğimiz takımlara bakın. Normalde Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye sporu geliştirme görevi verilmiş. Voleybolda VakıfBank'ın salonuna bakın, ne kadar güzel. Yatırım yapmadılar, devlet yardımı ile yapıldı. Türkiye'de sporun önde gelen 3 büyük kulübü vardır ve taşıyıcı kulüpler bunlardır" dedi.

İlgini Çekebilir
İlaç gibi geldi, Fener şampiyon!
Habere Git

"Hakem hatalarına bir bakın, aleyhine hata yapılan taraf hep biziz"

Koç, "Futbolda da Dünya Kupası arasına kadar çok iyiydik. Başarı gelmiyor ama yapılan hakem hatalarına bir bakın, aleyhine hata yapılan taraf hep biz oluyoruz. Bu kısmet elbet bir yerde dönecektir, hayırlısı" açıklamasında bulundu.

"Hakem hataları lehine olan takım malum takım"

Ali Koç, "Ligde her şey bitmiş değil. Şunu da unutmayalım. Bu ülkede çok konuşulan hatalar TFF, MHK kim olursa olsun çoğunlukla bir takımın lehine, bir takımın aleyhine oluyor. Lehine olan takım malum takım" diye konuştu.

Fener son haftalarda düşüşe geçti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, özellikle son haftalarda yaşanan düşüş ile Sarı-Kırmızılılar'ın büyük bir avantaj yakalamasını engelleyemedi.

İlgini Çekebilir
Eda Erdem: "Vargas iki gündür 38 derece ateşle oynuyor"
Habere Git

İstanbul ve Giresun'a 2'şer puan kaybetti

Son 3 haftada, düşme hattında mücadele eden İstanbulspor ve Giresunspor'a 2'şer puan kaybeden Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'ın 5 puan gerisinde kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler