Ali Koç, Antalyaspor'un yıldızı Doğukan Sinik'i resmen istedi!

27.06.2022 - 21:21 | Son Güncellenme: 28.06.2022 - 10:27

Antalyaspor'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Doğukan Sinik için Fenerbahçe resmen devreye girdi. Başkan Ali Koç transfer için bizzat ilgileniyor.

Ali Koç, Antalyaspor'un yıldızı Doğukan Sinik'i resmen istedi!

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor’da Nuri Şahin’in göreve gelmesiyle birlikte muhteşem bir sezonu geride bırakan ve A Milli Takım’a kadar yükselen Doğukan Sinik, transfer gündeminin de zirvesinde yer alıyor. Özellikle A Milli Takım’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki futbolcuya Fenerbahçe resmen talip oldu. Teknik Direktör Jorge Jesus’un genç yıldız için geçer not verdiği ve Başkan Ali Koç’un bu transfer için resmen girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

6 milyon Euro isteniyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bizzat ilgilendiği transfer için ilk olarak para + futbolcu teklifi verilirken, Antalyaspor tarafından kabul görmedi. Kırmızı-Beyazlılar, Doğukan Sinik için 6 milyon Euro bonservis bedeli belirlerken, transferin takasa dayalı olmayacağı bildirildi. Bunun üzerine beklemeye çekilen Sarı-Lacivertlilerin, düşünmek için zaman istediği belirtildi. 

Milli takımda iki gol attı

Bu sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’da 35 maça çıkan başarılı futbolcu, 3 gol ve 7 asist üretti. Ortaya koyduğu bu başarılı performansla Stefan Kuntz tarafından A Milli Takım’a da davet edilen yıldız futbolcu, 5 maçta giydiği Ay-Yıldızlı formayla 2 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler